Secțiune susținută de

Aela Cotabiță a preluat funcția de Managing Director al Highlight PR

Portal HR \ On the move \ Aela Cotabiță a preluat funcția de Managing Director al Highlight PR
Highlight PR

Aela Cotabiță a preluat conducerea Highlight PR începând cu luna ianuarie 2024. Din acest rol asigură atât managementul operațional al agenției cât și coordonarea echipei de specialiști, strategia de business și comunicare, și se implică activ în pitch-uri și proiecte strategice.

„Un punct forte al grupului Highlight este echipa care în timp a devenit un organism viu, și este esențial pentru noi ca fiecare nou membru să ne împărtășească valorile și să devină parte integrantă. M-am bucurat să găsesc în Aela partenerul de business pe care ni-l doream, acel expert cu suflet și drive de antreprenor, un specialist cu o expertiză extinsă în comunicare, dar și un om real, autentic, onest, care simt că se integrează perfect în echipa Highlight” a spus Ionuț Curtean, Managing Partner Highlight Agency.

Aela Cotabiță are peste 20 de ani de experiență în domeniul comunicării, acumulată în poziții-cheie din cadrul unor agenții precum Godmother, V+O Communication, HyperActive sau GreenPixel. Pe parcursul acestor ani, a coordonat comunicarea a peste 50 de conturi din domenii precum FMCG, IT/Telecom, Pharma, Beauty, Banking, Auto, Retail etc.

„Propunerea de a mă alătura grupului Highlight a venit în momentul în care îmi doream o astfel de provocare, împreună cu parteneri cu care să împărtășesc nu numai pasiunea pentru comunicare, cât și valori umane și de business. M-am bucurat să mă alătur unei echipe de profesioniști alături de care voi continua consolidarea și dezvoltarea Highlight PR în perioada următoare, în linie cu esența sloganului nostru ”Shaping Stories,” a declarat Aela Cotabiță, Managing Director Highlight PR.

Înființată în 2021,  Highlight PR se poate mândri cu competențe importante în zone precum media relations, brand communication, influencer marketing, organizare de evenimente, employer branding și digital. Agenția oferă clienților un mix dinamic de experiență și prospețime, echipa Highlight PR fiind definită de autenticitate, vivacitate, rapiditate în adaptare și conectarea la noile trenduri și direcții ale pieței de marcomm.

Obiectivele pentru 2024 ale Highlight PR includ consolidarea poziției pe piață, precum și dezvoltarea portofoliului de clienți și derularea de proiecte variate, care să reflecte întreaga paletă de competențe a membrilor echipei, focusul fiind pe campanii integrate de comunicare, comunicare de brand și comunicare internă, Employer Branding, digital & social media.

Data articol: martie 14, 2024
Jurnalistă cu peste 12 ani de presă, în continuă căutare de povești și oameni care schimbă lumea prin educație și inovație, pasionată de istorie gastronomică și cultură.

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam