Secțiune susținută de

Află cum poţi ‘’soluţiona’’ criza dintre viaţa personala şi profesională

Portal HR \ Evenimente \ Află cum poţi ‘’soluţiona’’ criza dintre viaţa personala şi profesională

Mihai Stănescu, unul dintre cei mai importanţi şi mai experimentaţi specialişti în coaching din România, lansează o serie de sesiuni publice de coaching pentru toţi cei care doresc să lucreze cu un “antrenor” profesionist, dar nu au avut acces până acum la unul. “Serile de coaching” sunt singurele întâlniri informale de acest gen deschise publicului larg din România şi îşi doresc să demonstreze tuturor modul de funcţionare şi beneficiile acestui tip de dezvoltare personală şi profesională.

Ediţia din 26 iunie 2013 este centrată pe ‘’Personal vs. profesional: Soluţionarea crizei’’ sau cum să regăseşti echilibrul în relațiile profesionale și personale., iar locul de întâlnire este Grand Café Van Gogh (Str. Smârdan nr. 9, vis-à-vis de BNR ).

Echilibrul dintre viața profesională este definit ca „gestionarea eficientă a actului de jonglerie între munca plătită şi alte activităţi importante pentru un individ”.  Echilibrul “corect” este un concept foarte subiectiv, ce diferă atât de la individ la individ cât şi de la o etapă a vieţii la alta

Problema poate fi doar exagerarea într-o direcţie sau alta. Important este să îţi menţii active toate sistemele vieţii, tot ce îţi aduce satisfactie, succes, bucurie, pofta de viaţă. De multe ori, aici apar neclarităţi la indivizi şi echipe: s-au obişnuit să funcţioneze într-un anume fel, iar lumea se schimbă constant. Şi prin urmare nu mai pot răspunde eficient şi cu suficient entuziasm la provocările vieţii de business.

“Antrenamentul” de seară, personal sau profesional, va incepe în  26 iunie, de la orele 18.00 până la 21.00, având caracterul unei întâlniri bazate pe o structură dialogală informală, centrată pe subiecte des întâlnite în viaţa personală şi profesională a tuturor, luând însă în considerare preocupările punctuale ale participanţilor. Ghidat de coach Mihai Stănescu, întâlnirea constituie o experienţă care te va ajuta să găseşti răspunsul la orice fel de întrebări şi să ai rezultate pe care să le simţi imediat în viaţa ta, a business-ului pe care îl conduci sau a companiei în care activezi.

Mai multe detalii despre “Seara de Coaching” poţi afla de aici sau scriind pe adresa evenimente@mihaistanescu.ro, ori telefonând la 0751 296 113.

Data articol: iunie 19, 2013

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam