Secțiune susținută de

AIESEC București vă invită să vă înscrieți la o nouă oportunitate de orientare în carieră, evenimentul marca AIESEC „Heading for the Future”

Portal HR \ Evenimente \ AIESEC București vă invită să vă înscrieți la o nouă oportunitate de orientare în carieră, evenimentul marca AIESEC „Heading for the Future”

Evenimentul „Heading for the Future” va avea loc în București în perioada 24 aprilie – 20 mai, organizat în 2-3 ședințe pe săptămână în regim fizic.

În cadrul proiectului, ai posibilitatea de a descoperi diverse domenii de interes, precum: resurse umane, vânzări, dezvoltare afaceri, IT, marketing, finanțe. Datorită interacțiunii cu diferite companii ai oportunitatea de a te familiariza cu mediul profesional prin workshop-uri și experiențe simulate de muncă. În același timp, persoane din social media te vor ajuta să te dezvolți pe partea de soft skills și vor susține workshop-uri prin care vei putea folosi aptitudinile existente eficient.

Vei fi certificat la sfârșitul evenimentului și poți avea șansa de obține chiar și un internship/job de la unul dintre partenerii noștri.

Dacă dorești să îți dezvolți abilitățile vitale pentru viitoarea ta carieră accesează pagina de Facebook a evenimentului “Heading for the Future București”, unde vei găsi un formular de înscriere și mai multe detalii despre proiect.

SAU

Dacă dorești să îți dezvolți abilitățile vitale pentru viitoarea ta carieră înscrie-te prin completarea formularului.

Data articol: aprilie 4, 2023

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam