Secțiune susținută de

AIESEC lansează Heading for the Future – evenimentul de carieră creat de tineri pentru TINEriAIESEC lansează

Portal HR \ Actual \ AIESEC lansează Heading for the Future – evenimentul de carieră creat de tineri pentru TINEriAIESEC lansează
AIESEC

AIESEC România caută tineri între 18 și 30 de ani care încă nu s-au hotărât ce carieră să urmeze sau vor să exploreze noi domenii, pe care îi invită la “Heading for the Future”, un eveniment de carieră, o experiență fresh și captivantă.

Ce te așteaptă la “Heading for the Future” ? 

Evenimentul oferă o paletă variată de workshop-uri în care se pot explora domenii precum  resurse umane, vânzări, dezvoltare afaceri, IT, marketing, digital marketing, management și finanțe.

Este o oportunitate unică de a te conecta cu companii de top, de a interacționa cu speakeri acreditați și specializați în diverse domenii de interes și de a-ți dezvolta networking-ul alături de oameni pasionați în același domeniu. 

De asemenea, la finalul evenimentului se va primi un certificat de participare, atestând implicarea și abilitățile dobândite. Mai mult, există posibilitatea de a obține chiar și un internship de la unul dintre partenerii AIESEC.

Când și unde ? 

Evenimentul va avea loc în București, între 15 – 28 aprilie și 13 – 28 mai, iar locația exactă urmează să fie anunțată pe paginile evenimentului de Facebook și LinkedIn. Înscrierile sunt disponibile aici: și urmărește detaliile despre eveniment aici: https://www.facebook.com/events/HeadingForTheFuture

Data articol: februarie 21, 2024

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam