Secțiune susținută de

Al 4-lea atelier de facilitare grafică susținut de Nick Payne la Impact Hub Bucharest

Portal HR \ Evenimente \ Al 4-lea atelier de facilitare grafică susținut de Nick Payne la Impact Hub Bucharest

Pe 10 și 11 aprilie, Impact Hub Bucharest îl aduce la București pe Nick Payne, specialist internațional în facilitare grafică, pentru a 4a ediție a workshopului de facilitare grafică, Power of the Pen. Cursul de 2 zile este conceput pentru ca facilitatorii, trainerii, marketerii, artiștii și prezentatorii să câștige încrederea de a utiliza elemente grafice în traininguri, prezentări și întâlniri.

Participanții la workshopul de facilitare grafică Power of the Pen vor deprinde abilități practice de facilitare grafică ce le vor transforma radical trainingurile, prezentările și întâlnirile și vor învăța prin experimentare care sunt factorii cheie ce îi ajută să profite de elementele vizuale în viața profesională.

Facilitarea grafică este o experiență ce a fost dezvoltată pornind de la premisele că aproximativ 70 % din oameni își folosesc memoria vizuală și că 75% din capacitatea fiecărui om de procesare senzorială este dedicată exclusiv elementelor vizuale.

Despre Nick Payne, facilitatorul evenimentului

Nick Payne este un facilitator grafic cu peste 10 ani de experiență, timp în care a fost invitat printre altele la TEDxBrussels, Parlamentul European, Comisia Europeană iar în această primăvară Nick a fost prezent în România, la conferința Connection unde rezultatele sale și a echipei pe care a condus-o au fost apreciate de toți participanții.

Workshop-ul face parte din seria Scribble School dezvoltată de Nick Payne încă din 2009 și care a cuprins evenimente în Stockholm, Rotterdam, Bruxelles, Bilbao, Honolulu și trei ediții precedente în București.

Limita de participanți este de 25 iar organizatorii anunță că s-au ocupat deja peste jumătate din locuri. Detalii despre eveniment și înscrierile sunt disponibile pe pagina evenimentului.

Despre Impact Hub Bucharest

Impact Hub Bucharest este organizația dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.

Data articol: aprilie 1, 2014

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam