Secțiune susținută de

ALD AUTOMOTIVE își consolidează echipa de management

Portal HR \ Actual \ ALD AUTOMOTIVE își consolidează echipa de management

Din luna mai a acestui an, ALD Automotive, unul dintre jucătorii de referintă de pe piața de leasing operațional din România, are două schimbări iîn echipa de management: Ciprian Vlădescu, care ocupă funcția de Director Comercial și Alberto Manea, noul Director de Operațiuni.

Ciprian Vlădescu este noul Director Comercial al ALD Automotive începând cu 1 mai 2013, după ce anterior a ocupat postul de Director de Operațiuni. Ciprian Vlădescu are în prezent 8 ani de activitate în cadrul companiei, fiind printre primii membrii ai echipei create în 2005.
În trecut a ocupat mai multe poziții in cadrul departamentului Operațiuni, din octombrie 2008 preluând supervizarea activităților acestui departament. Experiența sa în cadrul companiei este un element important pentru noile sale responsabilități de dezvoltare a activității de vânzare a serviciilor ALD Automotive și de creștere a portofoliului de clienți.

Alberto Manea s-a alăturat echipei ALD Automotive pe 13 mai ca Director de Operațiuni, după mai mult de 17 ani de experientă în zona de achizitii, vânzări dar si marketing în cadrul unor companii prestigioase precum: Renault Franta, Vodafone si Kraft Foods.
În noul său post, Alberto Manea va fi responsabil cu administrarea serviciilor de achiziție și livrare a autovehiculelor noi, a serviciilor post vânzare (întreținere, asigurări, asistență, anvelope, Customer Care, etc.) și a activității de vânzare a mașinilor rulate returnate la finalul contractelor de leasing operațional.

ALD Automotive
Operaţională în România din 2005, ALD Automotive este filiala BRD – Groupé Société Générale și a grupului ALD Automotive. Compania oferă leasing operațional full service asigurând finanțarea și o gamă completă de servicii de administrare pentru flotele de autovehicule. ALD Automotive a lansat oficial în mai 2010 sub brandul ALD Carmarket, platforma online de licitații închise destinată promovării și vânzării autovehiculelor uzate returnate la finalul contractelor de leasing operațional.

Data articol: iunie 12, 2013

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam