Hot Now

ALD AUTOMOTIVE își consolidează echipa de management

12 06 2013, Portal HR , Un comentariu, 5.071 afisari

Din luna mai a acestui an, ALD Automotive, unul dintre jucătorii de referintă de pe piața de leasing operațional din România, are două schimbări iîn echipa de management: Ciprian Vlădescu, care ocupă funcția de Director Comercial și Alberto Manea, noul Director de Operațiuni.

Ciprian Vlădescu este noul Director Comercial al ALD Automotive începând cu 1 mai 2013, după ce anterior a ocupat postul de Director de Operațiuni. Ciprian Vlădescu are în prezent 8 ani de activitate în cadrul companiei, fiind printre primii membrii ai echipei create în 2005.
În trecut a ocupat mai multe poziții in cadrul departamentului Operațiuni, din octombrie 2008 preluând supervizarea activităților acestui departament. Experiența sa în cadrul companiei este un element important pentru noile sale responsabilități de dezvoltare a activității de vânzare a serviciilor ALD Automotive și de creștere a portofoliului de clienți.

Alberto Manea s-a alăturat echipei ALD Automotive pe 13 mai ca Director de Operațiuni, după mai mult de 17 ani de experientă în zona de achizitii, vânzări dar si marketing în cadrul unor companii prestigioase precum: Renault Franta, Vodafone si Kraft Foods.
În noul său post, Alberto Manea va fi responsabil cu administrarea serviciilor de achiziție și livrare a autovehiculelor noi, a serviciilor post vânzare (întreținere, asigurări, asistență, anvelope, Customer Care, etc.) și a activității de vânzare a mașinilor rulate returnate la finalul contractelor de leasing operațional.

ALD Automotive
Operaţională în România din 2005, ALD Automotive este filiala BRD – Groupé Société Générale și a grupului ALD Automotive. Compania oferă leasing operațional full service asigurând finanțarea și o gamă completă de servicii de administrare pentru flotele de autovehicule. ALD Automotive a lansat oficial în mai 2010 sub brandul ALD Carmarket, platforma online de licitații închise destinată promovării și vânzării autovehiculelor uzate returnate la finalul contractelor de leasing operațional.

Comentarii (1)
  1. Scimbarile nu vor aduce decat imbunatatiri pentru companie.

Adauga comentariu

Cele mai noi

 După trei ediții desfășurate online, ceremonia de decernare a Premiilor de Excelență în Resurse Umane revine live cu un nou format, HR Club Awards, și noi categorii de concurs, aliniate cu tendințele momentului. Alături de lideri de HR și de business din cele mai importante companii din România, ne vom întâlni pe 30 martie 2023, […]

Detalii

PepsiCo, unul dintre liderii industriei de produse alimentare și băuturi, anunță o nouă schimbare în cadrul echipei locale de management, prin numirea lui Vlad Vlădescu în funcția de East Balkans Snacks Marketing Manager. „Sunt încântat să preiau acest rol și să lucrez în continuare cu echipa noastră talentată pentru a dezvolta strategii care să creeze […]

Detalii

Astăzi, pe o piață din ce în ce mai competitivă, brandul de angajator joacă un rol strategic în promovarea și poziționarea companiilor, dar și în atragerea de talente noi și păstrarea angajaților valoroși actuali. Pe 5 aprilie, Employer Branding Conference 2023, cel mai important eveniment de profil din România, oferă profesioniștilor din HR oportunitatea de […]

Detalii

Discuțiile despre salarii sunt în general tabu, însă în ultimii doi ani, dorința României de a se alinia la tendințele europene privind transparentizarea salariilor a dus către conversații mai deschise, astfel încât angajații să fie conștienți de valoarea lor din punct de vedere profesional. În acest sens, 9 din 10 angajați spun că își doresc […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter