Secțiune susținută de

Alexandra Mehedintu conduce sucursala din România a grupului Atradius

Portal HR \ On the move \ Alexandra Mehedintu conduce sucursala din România a grupului Atradius
Atradius Romania

Alexandra Mehedintu preia functia de Country Manager pentru Atradius Romania, avand abilitati de leaderhip si cu o capacitate deosebita de a inspira si motiva oamenii din jurul ei, cu pasiune pentru excelenta si cu o vasta experienta acumulata in ultimii 14 ani in care a implementat diverse proiecte de evaluare a riscului de credit si de marketing in Romania, Bulgaria, Serbia, Grecia si Cipru,

Ma alatur unei echipe remarcabile de oameni pasionati si competenti, cu impartasesc aceleasi valori si viziune, cautand mereu excelenta in tot ceea ce facem. Viziunea strategica, aliniata cu cea a grupului Atradius, si orientarea catre obiective clare si realizabile ne vor ajuta sa atingem si chiar sa depasim rezultatele asteptate. Impreuna ne vom concentra pe extinderea si diversificarea portofoliului de clienti si parteneri si vom consolida pozitia Atradius pe piata locala, crescand sanatos„, declara Alexandra Mehedintu, Country Manager Atradius Romania.

Absolventa a programului EMBA a lESE Business School din Munich si cu un background diversificat, acoperind sfera vanzarilor si a marketingului si pana la analiza comerciala si financiara, Alexandra Mehedintu a contribuit la programe majore in peste 30 de tari din Europa, Orientul Mijlociu si Africa. Abilitatile ei dovedite in gestionarea riscurilor si in dezvoltarea strategiilor comerciale vor consolida pozitia Atradius pe piata locala.

Alexandrei Mehedintu este un executiv cu experienta in industria riscului de credit si sunt convins ca va conduce cu succes Atradius Romania pentru a se dezvolta in continuare pe piata asigurarilor de credit din aceasta tara„, afirma Makis Tzeis, Managing Director al Atradius Grecia si Romania.

Grupul Atradius ofera servicii de asigurare a creditelor comerciale, garantii si servicii de colectare la nivel mondial, fiind prezent prin intermediul a 160 de birouri in peste 50 de tari. Ratingul de soliditate financiara a grupului este confirmat de AM Best ca fiind A (excelent), cu perspectiva stabila, si a fost imbunatatit de Moody’s la A1, cu perspectiva stabila. Ratingurile acordate de ambele agentii confirma performanta operationala solida si pozitia de lider a Grupului Atradius.

Sucursala din Romania a Atradius a fost infiintata in ianuarie 2017 si ofera solutii de asigurare de credit si de colectare a creantelor, avand ca obiectiv reducerea expunerii clientilor sai la riscul de neplata din partea cumparatorilor carora le vand produsele si serviciile. Echipa din Bucuresti ofera posibilitatea clientilor de a-si proteja fluxul de numerar si sa isi creasca tranzactiile comerciale in siguranta, in timp ce pot sa isi reduca costul de finantare al operatiunilor lor.

Data articol: aprilie 1, 2024
Jurnalistă cu peste 12 ani de presă, în continuă căutare de povești și oameni care schimbă lumea prin educație și inovație, pasionată de istorie gastronomică și cultură.

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam