Secțiune susținută de

Alina Turcu a fost numită regional manager România la PlanRadar

Portal HR \ On the move \ Alina Turcu a fost numită regional manager România la PlanRadar
PlanRadar

PlanRadar, liderul european în tehnologia de digitalizare a documentației și a comunicațiilor în proiecte imobiliare, de construcții și inginerie, a numit-o pe Alina Turcu în funcția de Regional Manager pentru operațiunile companiei în România. Anterior numirii în funcție, Alina a ocupat funcția de sales manager în cadrul companiei, încă de la intrarea pe piață a acesteia în România.

Cu o experiență vastă în domeniul soluțiilor digitale și al telecomunicațiilor, carieră Alinei Turcu se întinde pe o perioadă de peste 20 de ani, cu poziții de conducere în departamentele de vânzări. Alina are o licență în Finanțe și Relații Economice, două masterate în Afaceri Externe și Comunicare Socială și PR și și-a actualizat continuu abilitățile și domeniile de expertiză.

 „Sunt onoratã să ocup această poziție în cadrul PlanRadar România, într-un moment în care piața construcțiilor și a imobiliarelor se află pe un trend ascendent, în ciuda predicțiilor pieței. Vom urmări în continuare o creștere smart a portofoliului de clienți, deoarece avem un produs excelent și o viziune clară pentru viitor”, confirmă Alina Turcu. 

Bojan Petkovic, directorul PlanRadar pentru Europa de Vest, despre noul rol al Alinei Turcu: „Pe lângă experiența să în vânzări la nivel local, Alina ne va ajută în extinderea proiectelor actuale,în  înțelegerea mai bună a clienților noștri, dar și în generarea de noi oportunități. Există potențial pe piață și suntem pregătiți.”  

PlanRadar este o platformă digitală SaaS de gestionare a terenului, premiată, pentru documentație, gestionarea sarcinilor și comunicare în industria de construcții. Compania PlanRadar a fost fondată, în 2013, și are 16 reprezentanțe în întreaga lume, inclusiv în București. 

Aplicația digitalizează toate procesele zilnice și comunicarea în domeniul imobiliar și al construcțiilor, conectează toate părțile implicate în proiect și oferă acces în timp real la datele valoroase ale proiectului, permițând echipelor să crească calitatea, să reducă costurile și să crească productivitatea. 

În prezent, peste 120.000 de profesioniști folosesc PlanRadar pentru a urmări, a se conecta și a rezolva probleme pe șantier și în afară acestuia. PlanRadar este disponibil în prezent în 20 de limbi și poate fi utilizat pe toate dispozitivele IOS, Windows și Android.

Data articol: noiembrie 7, 2023
Jurnalistă cu peste 12 ani de presă, în continuă căutare de povești și oameni care schimbă lumea prin educație și inovație, pasionată de istorie gastronomică și cultură.

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam