Secțiune susținută de

Andreea Moldovan devine managing director al Avon Europe și Roxana Popescu preia funcția de General Manager la Avon România

Portal HR \ On the move \ Andreea Moldovan devine managing director al Avon Europe și Roxana Popescu preia funcția de General Manager la Avon România
Avon

De la începutul anului, Andreea Moldovan, care până acum a ocupat funcția de General Manager Avon Southern Europe, preia funcția de Managing Director Avon Europe. În noul său funcție, ea va coordona o regiune ce cuprinde patru piețe principale (Italia, Polonia, Marea Britanie și România) și alte 20 de piețe secundare.

Andreea Moldovan are o carieră de 25 de ani alături de Avon, iar în ultimii 11 ani a condus in calitate de general manager mai multe grupuri de țări, având rezultate remarcabile cu fiecare mandat, România fiind una dintre țările în topul celor mai performante piețe.

„Sunt extrem de entuziasmată de pasul pe care îl fac și de transformarea prin care Avon trece în acest moment! Am toată încrederea că noua formulă în care vom funcționa ne va duce și mai aproape de un model de business agil, gata să țină pasul cu nevoile mereu în schimbare ale consumatorilor”, a declarat Andreea Moldovan.

Odată cu promovarea Andreei Moldovan, Roxana Popescu preia conducerea Avon România și Moldova în calitate de general manager. Roxana Popescu este alături de companie de peste 20 de ani, iar de peste cinci ani conduce o comunitate de peste 100.000 de reprezentanți Avon pe plan local, din rolul de Head of Sales.

Cu o experiență bogată și funcții cheie ce au dus-o din țările nordice până în Republica Moldova, ea va continua să ajute la creșterea afacerii Avon în România, una dintre cele mai importante piețe din Avon International.

„Este o onoare să preiau acest rol și să am ocazia să continui să cresc alături de o echipă care pur și simplu strălucește prin rezultatele ei printre țările Avon. Proiectele României sunt aplaudate la nivel global, colegi din echipa noastră ocupă poziții cheie în piețe din toată lumea, iar asta mă responsabilizează să alimentez în continuare acest spirit”, spune Roxana Popescu.

Cele două promovări sunt parte dintr-o serie de transformări organizaționale, parte din strategia Open Up & Grow, prin care Avon se îndreaptă accelerat către un model de business omnichannel ce păstrează modelul de vânzare directă în ADN-ul companiei, însă deschide rapid accesul consumatorilor către oportunități de shopping online sau retail.

Data articol: ianuarie 15, 2024
Jurnalistă cu peste 12 ani de presă, în continuă căutare de povești și oameni care schimbă lumea prin educație și inovație, pasionată de istorie gastronomică și cultură.

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam