Secțiune susținută de

Assessment & Development Center – Curs deschis Career Advisor

Portal HR \ Evenimente \ Assessment & Development Center – Curs deschis Career Advisor

Pentru că simplul interviu nu mai este suficient pentru o evaluare corectă și o decizie de recrutare inspirată, pe 20 și 21 martie, în București, te invităm la un workshop despre centre de evaluare și dezvoltare.

Cursul prezintă metode și instrumente avansate pe care le poți folosi cu scopul de a decide: când organizăm centrele de evaluare și dezvoltare, când folosim centrul de evaluare sau centrul de dezvoltare, cum alegem competențele critice pentru performanța pe un post, cum alegem bateriile de exerciții potrivite, planificarea centrului, cum evaluăm candidații și ce se întâmplă în urma organizării acestor centre de evaluare și dezvoltare.

Cursul se adresează:

• angajaților din departamentul de resurse umane implicați în procesul de intervievare, selecție, evaluare și dezvoltare;

• managerilor de departamente sau tuturor celor care, prin natura muncii lor, sunt implicați direct în procesul de intervievare-selecție și evaluare a candidaților.

Click aici pentru agenda cursului

Traineri:

Luminița Roman și Cătălina Bilan vă așteaptă să vă împărtășească din experiența de peste 10 ani în derularea eficientă a proceselor de assessment & development center, recrutare și selecție.

Organizator:

Career Advisor, start-up fondat în 2010 de Mădălina Uceanu, unul dintre cei mai respectați profesioniști din piața de resurse umane, dezvoltă 4 linii de business : Executive Search, Career Counseling & Coaching, HR Consulting si E-Recruitment, precum și platforma PortalHR. Echipa de 7 consultanți seniori are o experiență între 12 – 20 de ani în domeniul resurselor umane în varii industrii precum : bancar, asigurări și servicii financiare, IT & telecomunicații, BPO, SSC, Bunuri și servicii de larg consum, retail, sănătate, energie, industrial.

Participanți:

La cursurile deschise organizate de Career Advisor au participat în ultimii 3 ani peste 100 de manageri și specialiști HR din companii precum: Orange, BRD Bank, Auchan, Carrefour, Eureko, Forever Living Products, Heineken, Infineon, BRD, OTP Bank, Securitas, Ubisoft, Dacia, GDF Suez, RCI Leasing, AstraZeneca etc.

Înscrie-te acum folosind formularul din această pagină.

Data articol: martie 3, 2014

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam