Secțiune susținută de

Au început înscrierile la Conferința Națională „HR – Partener strategic”

Portal HR \ Actual \ Au început înscrierile la Conferința Națională „HR – Partener strategic”

Sub deviza, “Primul pas spre success”, Asociația Studenților la Psihologie și Științele Educației  anunță înscrierile pentru Conferința Naționala “HR- Partener Strategic” care se va desfășura în weekend-ul 16-17 februarie în București la hotelul Minerva. Acest eveniment organizat de echipa proiectului Școala de HR se adresează tuturor studenților din țară interesați de o cariera în domeniul Resurselor Umane.

Aflat la a VIII-a ediție, proiectul “Scoala de HR” este un proiect de tradiție al ASPSE, care a luat ființă din dorința unor studenți entuziaști de a construi o structură propice interacțiunii dintre mediul universitar și mediul de business.

În acest context, conferința  națională “HR- Partener Strategic”  are ca scop facilitarea interacțiunii dintre mediul business și cel universitar într-o manieră în care studenții pot avea acces la informațiile din domeniul Resurselor Umane prin intermediul unor specialiști din companii de renume precum: Achieve Global, Libra Bank, Adobe, JTI , Filip Morris, Danone, Qualia, Raiffesein , Unicredit Tiriac, Kandia, Mercedes Benz, IMB, Centrofarm, Securitas, Medlife.

Până la data de 14 februarie, tinerii interesați de domeniul HR se pot înscrie la  Conferința Națională ”HR-Partener Strategic” completând formularul de înscriere de pe www.scoaladehr.ro și urmărind noutățile pe pagina de facebook Școala de HR.

 

Data articol: februarie 8, 2013

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam