Secțiune susținută de

Au inceput înscrierile pentru cea de-a 3 ediție Career Innovation Week!

Portal HR \ Evenimente \ Au inceput înscrierile pentru cea de-a 3 ediție Career Innovation Week!

În perioada 13-16 noiembrie, la Hotel Caro din București, are loc cea de a 3-a ediție a proiectului de carieră și inovație pentru tinerii talentați din România, . Proiectul cuprinde conferințe, studii de caz și workshop-uri în domeniile Finance & Banking , Sales & Marketing , Research & Engineering , IT & Telecom. Alături de ediția din București, evenimentul Career Innovation Week va mai avea loc la Ploiești, pe data de 20 noiembrie, la Hotel Central, zi dedicată tinerilor ingineri cu potențial și dorință de dezvoltare profesională.

DSC_6105„Pentru ediția din acest an estimăm că se vor înscrie peste 2 000 de studenți, proaspăt absolvenți și masteranzi. Dintre aceștia vor fi selectați câte 200 de finaliști pentru fiecare zi a evenimentului. La fel ca la edițiile anterioare, și în acest an căutăm tineri motivați și ambițioși în a excela, cu experiență internațională, rezultate academice excepționale sau care au participat la activități de voluntariat, internship-uri, programe de management trainee sau stagii de practică în companii. În cadrul Career Innovation Week, finaliștii vor avea parte de o experiență unică de învățare și de dezvoltare profesională și personală“ a declarat Andreea Balaci , Project Manager Career Innovation Week.

De ce încurajăm tinerii să participe la un astfel de ?

  • Participanții beneficiază de oportunități de învățare și interacțiune cu partenerii evenimentului, experți în industrie și furnizori de soluții de top;
  • Tinerii pot participa la sesiuni legate de construirea carierei, tendințe în tehnologie, provocări și  oportunități de dezvoltare profesională;
  • Vor face parte dintr-o comunitate de talente și astfel vor avea acces prioritar la oportunitățile de carieră corelate cu competentele lor;
  • În cadrul evenimentului pot aplica pentru o discuție de 15 minute cu un reprezentant din cadrul companiei.

Înscrierile pentru Career Innovation Week se pot face pe , la secțiunea Career Innovation Week. Pentru înscriere, tinerii interesați trebuie sa parcurgă câțiva pași simpli: să aibă un cont activ pe Hipo.ro, un CV completat minimum 50% și actualizat, sa aleagă ziua care corespunde domeniului de interes (finance & bankingsales & marketingit & telecom, research & engineering București sau Ploiești) și să completeze formularul de aplicare. Candidații care trec de etapele de selecție, vor fi anunțați printr-un e-mail  până pe 8 noiembrie. 

DSC_6123“Am participat la workshop-ul IBM Blue IT Opportunities. Am fost plăcut impresionată de disponibilitatea speaker-ului de a răspunde la întrebările adresate, însoțindu-și răspunsurile și de sfaturi demne de luat în considerare în cazul unei aplicări la unul dintre joburile disponibile ale companiei. În ceea ce privește conținutul prezentării, l-am găsit foarte cuprinzător, reușind să îmi răspundă la toate nelămuririle sau întrebările pe care le-am avut cu privire la procesul de recrutare și career paths în IBM”, a declarant un participant al IT&Telecom Day, ediția 2012.

Printre companiile prezente în cadrul ediției din acest an , se numară: IBM, Phi Partners, HP, BRD – Groupe Société Générale, Endava, Groupama Asigurari, L’Oréal Romania, Unilever, Ursus Breweries.

Data articol: octombrie 11, 2013

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam