Hot Now

Au început înscrierile pentru Gala Premiilor de Excelenţă în Resurse Umane – ediţia a V-a

21 01 2013, Portal HR , Comenteaza, 3.441 afisari

Pentru al cincilea an, comunitatea de HR recunoaşte şi premiază excelenţa în resurse umane şi managementul oamenilor în cadrul Galei Premiilor de Excelenţă HR Club, unul dintre cele mai prestigioase evenimente de resurse umane ale anului. Astfel, pe data de 3 aprilie 2013, Gala Premiilor de Excelenţă va acorda cele mai înalte distincţii în domeniu pentru douăsprezece secţiuni şi va găzdui directori de resurse umane, directori generali şi lideri de business care reprezintă peste 150 dintre cele mai importante companii din România. 

În cadrul Galei organizate de HR Club (asociaţia profesioniştilor în resurse umane din Romania) este premiată excelenţa pe urmatoarele categorii deschise competiţiei anul acesta:

1. Management de varf cu trei secţiuni:

 • Managerul de linie al anului
 • Antreprenorul anului
 • Managerul General al anului

2. Proiecte de Resurse Umane cu nouă secţiuni:

 • Cel mai valoros proiect de Recrutare şi Selecţie
 • Cel mai valoros proiect de Compensaţii şi Beneficii
 • Cel mai valoros proiect de Management al Performanţei
 • Cel mai valoros proiect de Design Organizaţional
 • Cel mai valoros proiect de Formare şi Dezvoltare
 • Cel mai valoros proiect de Strategie de Resurse Umane   
 • Cel mai valoros proiect de Management al Talentelor
 • Cel mai valoros proiect de Schimbare Culturală & Angajament
 • Cel mai valoros proiect de Legislaţie şi Relaţii Industriale

Proiectele înscrise în competiţie trec prin mai multe etape de jurizare, fiind analizate atât de către un juriu de specialişti (format din membri seniori ai HR Club, specialişti de renume) cât şi unul format din reprezentanţi ai mediului de afaceri, manageri generali şi antreprenori care nu vor avea proiecte înscrise în competiţie. Termenul limită până la care se pot transmite aplicaţiile este 3 februarie 2013. Mai multe detalii referitoare la procesul de aplicare, jurizare şi criterii găsiţi în Ghidul Aplicantului.

După desemnarea celor mai valoroase proiecte de resurse umane în cadrul Galei Premiilor de Excelenţă, în fiecare an este editat Manualul de Bune Practici în Resurse Umane – o metodă de promovare în cadrul comunităţii de resurse umane a celor mai valoroase proiecte şi o resursă utilă pentru specialiştii HR. Manualul disponibil acum cuprinde 30 de studii de caz (cele mai apreciate proiecte dintre cele 80 înscrise în Gala Premiilor de Excelenţă 2012), structurate pe 7 secţiuni – detalii disponibile pe pagina dedicata.

Printre câştigătorii Galei 2012 se află companii precum Adobe Systems Romania, Apavital, Banca Comercială Română, Grup Şapte, Tenaris Silcotub, UniCredit Leasing Corporation IFN,   şi managerii Catalin Copaescu, Director General, Delta Hospital, Neil Coupland, CEO, JTI România & Moldova şi Vasile Emil Stefan, Director Direcţie, Apa Nova.

Sesiunea de înscriere a proiectelor pentru Gala Premiilor de Excelenţă în Resurse Umane 2013 este deschisă până pe 3 februarie 2013, iar dacă doriţi să vă aflaţi printre premiaţi gasiţi detalii cu privire la aplicare pe pagina evenimentului.

Adauga comentariu

Cele mai noi

În perioada 11 – 22 septembrie 2023, a avut loc o nouă ediție a Școlii de Vară HR Club Next Gen. Programul a avut ca scop dezvoltarea profesională și personală a celor 12 participanți, printr-o abordare practică și interactivă. Rezultatul? Formarea unei noi generații de profesioniști HR de elită, care să înțeleagă și să poată […]

Detalii

39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor, în timp ce 49,8% spun că este ok, dar s-ar putea și mai bine. Doar 10,7% nu au niciun motiv de nemulțumire din acest punct de vedere. Cu toate acestea, o eventuală renegociere salarială pare a fi o […]

Detalii

Şapte companii de renume din România au intrat în finala competiţiei Top WellBeing Employer, ce premiază implicarea acestora pentru a oferi o stare de bine a angajaților și a comunității în care activează. Arctic SA, BCR, KPMG, Majorel Romania, mindit.io, Phillip Morris Romania și Provident Financial Romania au trecut de semifinala primei ediții a acestei […]

Detalii

Raluca Burghelea este noul Country Managing Director al Accenture România. Raluca și-a început cariera la Accenture în anul 2007, iar în prezent este Managing Director al Accenture Operations în România, rol pe care îl va păstra. În calitate de Operations Lead, ea a jucat un rol esențial în dezvoltarea activității locale din România în 6 […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter