Secțiune susținută de

Axis Communications are un nou Inside Sales Account Manager pentru România și Moldova

Portal HR \ On the move \ Axis Communications are un nou Inside Sales Account Manager pentru România și Moldova
Axis Communications

Alina Barbu devine Inside Sales Account Manager pentru România și Moldova pentru Axis Communications, liderul global în soluții video de rețea. Cu o vastă experiență în vânzări, inclusiv în funcții de Key Account Manager, dezvoltare de afaceri și diverse poziții în sectorul financiar-bancar, Alina aduce o perspectivă dinamică echipei Axis din România.

Pawel Marek, Managerul de vânzări pentru Europa Centrală și de Est la Axis Communications, și-a exprimat entuziasmul pentru numirea Alinei, declarând: „Suntem încântați să o primim pe Alina în echipa noastră. Cu înțelegerea pe care o are ea pentru dinamica vânzărilor, Alina va juca fără îndoială un rol esențial în stimularea creșterii și consolidarea prezenței noastre în România și Moldova. Ea este primul punct de contact pentru noii parteneri și pentru înscrierea lor corectă în programul nostru.”

Experiența extinsă în vânzări a Alinei, combinată cu interesul său pentru industria securității, sunt argumentele pentru care se așteaptă o contribuție relevantă a sa la succesul Axis Communications în România și Moldova, piețe în care compania a evoluat semnificativ în ultimii ani.

În noua sa funcție, Alina va fi responsabilă de supervizarea operațiunilor de vânzări pentru partenerii autorizați, asigurând comunicarea, consultanța și suportul pentru parteneri în proiectele lor de creștere cu succes.

Sunt entuziasmată să mă alătur echipei Axis Communications și să contribui la misiunea companiei de a oferi soluții de securitate inovatoare. Experiența mea diversă în vânzări, împreună cu reputația Axis pentru excelență, prezintă o oportunitate interesantă de a aduce o contribuție semnificativă pe piețele din România și Moldova„, a declarat Alina Barbu.

Numirea Alinei subliniază angajamentul Axis Communications de a oferi servicii și suport de neegalat partenerilor și clienților săi. Cu expertiza și dedicarea sa, Axis continuă să-și consolideze poziția ca principal furnizor de soluții video de rețea de ultimă generație în această regiune.

Data articol: martie 26, 2024
Jurnalistă cu peste 12 ani de presă, în continuă căutare de povești și oameni care schimbă lumea prin educație și inovație, pasionată de istorie gastronomică și cultură.

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam