Secțiune susținută de

BNR a aprobat numirea Mariei Rousseva în funcția de Director General al BRD Societe Generale România

Portal HR \ On the move \ BNR a aprobat numirea Mariei Rousseva în funcția de Director General al BRD Societe Generale România
Maria Rousseva

Banca Națională a României a aprobat numirea Mariei Rousseva în funcția de Director General al BRD Societe Generale România, pentru un mandat de 4 ani. Aceasta preia funcția de la François Bloch, care a condus instituția din România timp de 7 ani.

Publicația Banking News menționează că Maria Rousseva a fost Membru al Comitetului Director BRD și din 2022, este Deputy CEO Global Corporates BRD. Maria are peste 23 de ani de experiență în industria bancară, din care 18 ani în poziții de management în cadrul Grupului Société Générale, inclusiv Deputy CEO la Expressbank în Bulgaria din 2012 până în 2015, CEO și Chairman of the Executive Board la Societe Generale Bank Serbia din 2015 până în 2019 și Deputy CEO în cadrul Rosbank din 2019 până în 2022.

Pe parcursul carierei sale, și-a creat o bază solidă în dezvoltarea și implementarea cu succes a strategiilor de business, expansiune comercială, optimizarea eficienței și dezvoltarea oamenilor.
Maria Rousseva este absolventă a Universității Leipzig din Germania, având o Diplomă de master în Studii comerciale.

Data articol: noiembrie 24, 2023
Jurnalistă cu peste 12 ani de presă, în continuă căutare de povești și oameni care schimbă lumea prin educație și inovație, pasionată de istorie gastronomică și cultură.

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam