Secțiune susținută de

Bogdan Ioachim, noul Corporate Affairs Director GSK România

Portal HR \ Actual \ Bogdan Ioachim, noul Corporate Affairs Director GSK România

Dr. Bogdan Ioachim s-a alăturat Consiliului Director GlaxoSmithKline (GSK) România, în rolul de Corporate Affairs Director şi coordonează, începând cu ianuarie 2013, cele 4 domenii/arii: Corporate Affairs, Market Access, Public Health și PR & Comunicare.

Bogdan a absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, în anul 1994. El și-a început cariera în vânzări, în anul 1996, ca Reprezentant Medical în companiile Sandoz și Novartis. A continuat traiectoria ascendentă în compania farmaceutică Les Laboratoires Fournier, ca Regulatory Affairs Manager, Medical Affairs Manager și Medical Director. 

Din anul 2006 a acceptat provocarea de a prelua rolul de Medical Marketing Manager în compania Danone, punând bazele acestui departament și dezvoltând o echipă de Reprezentanți Medicali. Responsabilitățile sale s-au extins prin preluarea poziției de Corporate Affairs Nutrition & Science Director ce implică pe lângă activitatea de comunicare medicală și coordonarea activităților de corporate affairs, corporate communication, PR, regulatory, CSR și legal.  În ultimii 4 ani, Bogdan a făcut parte din echipa de management a companiei Danone, în rolul de Corporate Affairs, Nutrition & Science Director. 

Pasionat de inovația și potențialul industriei Pharma, a ales să revină în domeniul în care s-a format, preluând responsabilitățile departamentului de Corporate Affairs din cadrul GSK România.

Data articol: februarie 6, 2013

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam