Secțiune susținută de

Bookfest 2017 – lista de cărți pentru pasionații de HR și dezvoltare personală

Portal HR \ HR Pedia \ Bookfest 2017 – lista de cărți pentru pasionații de HR și dezvoltare personală

De azi, 24 mai, până duminică, 28 mai, se desfășoară la Romexpo Bookfest – Salonul internațional de carte. Mai multe informație despre locație și program puteți afla aici, editurile anunță multe cărți noi, dar și reduceri importante de care e păcat să nu profitați.

Pentru că nu puteam rata această ocazie, iată mai jos lista de noutăți interesante pentru cei pasionați de HR, dezvoltare personală și profesională:

 1. Cele 12 pârghii ale succesului, de Stephen R. Covey (Editura All)
 2. Mahatma Gandhi – O viață legendară (Biografia), de Romain Rolland (Editura Herald)
 3. Stresul: 8 strategii de gestionare, de Elisabeth Anne (Editura Herald)
 4. Acționează cu dragoste. Pune capăt conflictelor, rezolvă neînțelegerile și întărește-ți relația prin terapia acceptarii și angajamentului, de Russ Harris (Editura Herald)
 5. Cum gătim realitatea. Rețetar de spiritualitate pentru oameni sceptici, de Daniela Andreescu (Editura Herald)
 6. 10 materiale minune și poveștile lor incredibile, de Mark Miodownik (Editura Publica)
 7. Coaching zi de zi. Spune mai puțin, întreabă mai mult și schimbă pentru totdeauna felul în care conduci, de Michael Bungay Stanier (Editura Publica)
 8. Dezordonat. Puterea dezordinii de a ne transforma viața, de Tim Hartford (Editura Publica)
 9. Afaceri în stil punk. Încalcă toate regulile după metoda BrewDog, de James Watt (Editura Publica)
 10. Wonderland. Cum a creat jocul lumea modernă, de Steven Johnson (Editura Publica)
 11. Cum să fii calm și atent într-o lume grăbită, de Haemin Sunim (Editura Trei)
 12. ATLAS OBSCURA. Ghidul exploratorului minunilor ascunse ale lumii, de Joshua Foer, Dylan Thuras & Ella Morton (Editura Trei)
 13. Mă cheamă Charles Saatchi și sunt un artoholic, de Charles Saachi (Editura Trei)
 14. Elogiul inactivității, de Bertrand Russell (Editura Vellant)

Nu am pus pe listă cărțile de literatură (alegerea lor depinde esențial de gustul fiecăruia și de disponibilitatea de a-și organiza timpul pentru a acomoda ficțiunea :-)), dar vă încurajăm să vizitați Bookfest pentru a descoperi cum ne poate schimba lectura percepția despre viață, priorități, dar și modul în care ne raportăm la noi și la ceilalți.

Lectură plăcută!

Save

Save

Save

Data articol: mai 24, 2017

Fondată în 2010, Career Advisor este o companie locală de resurse umane, având 3 linii de business: Servicii de Executive Search, Consultanța de Resurse Umane și E-Recruitment. Am dezvoltat în paralel și primul portal local de resurse umane, PortalHR.ro și divese instrumente utile candidaților, cum ar fi CVAdvisor.

Serviciile pe care le oferim se bazează pe expertiza echipei Career Advisor: 7 consultanți cu experiența între 12 – 20 de ani în resurse umane, în companii locale și multinaționale. Consultanții Career Advisor sunt licențiați în Hogan Assessment, Human Synergistics, Thomas International. Sectoarele pentru care lucram: Bunuri de Larg Consum, Servicii Financiare, Tehnologie & Telecomunicații, Farma, Servicii Medicale, Industrie si Servicii Financiare.

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam