Hot Now

Bookfest 2017 – lista de cărți pentru pasionații de HR și dezvoltare personală

24 05 2017, Career Advisor , Comenteaza, 2.227 afisari

De azi, 24 mai, până duminică, 28 mai, se desfășoară la Romexpo Bookfest – Salonul internațional de carte. Mai multe informație despre locație și program puteți afla aici, editurile anunță multe cărți noi, dar și reduceri importante de care e păcat să nu profitați.

Pentru că nu puteam rata această ocazie, iată mai jos lista de noutăți interesante pentru cei pasionați de HR, dezvoltare personală și profesională:

 1. Cele 12 pârghii ale succesului, de Stephen R. Covey (Editura All)
 2. Mahatma Gandhi – O viață legendară (Biografia), de Romain Rolland (Editura Herald)
 3. Stresul: 8 strategii de gestionare, de Elisabeth Anne (Editura Herald)
 4. Acționează cu dragoste. Pune capăt conflictelor, rezolvă neînțelegerile și întărește-ți relația prin terapia acceptarii și angajamentului, de Russ Harris (Editura Herald)
 5. Cum gătim realitatea. Rețetar de spiritualitate pentru oameni sceptici, de Daniela Andreescu (Editura Herald)
 6. 10 materiale minune și poveștile lor incredibile, de Mark Miodownik (Editura Publica)
 7. Coaching zi de zi. Spune mai puțin, întreabă mai mult și schimbă pentru totdeauna felul în care conduci, de Michael Bungay Stanier (Editura Publica)
 8. Dezordonat. Puterea dezordinii de a ne transforma viața, de Tim Hartford (Editura Publica)
 9. Afaceri în stil punk. Încalcă toate regulile după metoda BrewDog, de James Watt (Editura Publica)
 10. Wonderland. Cum a creat jocul lumea modernă, de Steven Johnson (Editura Publica)
 11. Cum să fii calm și atent într-o lume grăbită, de Haemin Sunim (Editura Trei)
 12. ATLAS OBSCURA. Ghidul exploratorului minunilor ascunse ale lumii, de Joshua Foer, Dylan Thuras & Ella Morton (Editura Trei)
 13. Mă cheamă Charles Saatchi și sunt un artoholic, de Charles Saachi (Editura Trei)
 14. Elogiul inactivității, de Bertrand Russell (Editura Vellant)

Nu am pus pe listă cărțile de literatură (alegerea lor depinde esențial de gustul fiecăruia și de disponibilitatea de a-și organiza timpul pentru a acomoda ficțiunea :-)), dar vă încurajăm să vizitați Bookfest pentru a descoperi cum ne poate schimba lectura percepția despre viață, priorități, dar și modul în care ne raportăm la noi și la ceilalți.

Lectură plăcută!

Save

Save

Save

Adauga comentariu

Cele mai noi

Școala de Valori a lansat pe 20 iulie Tabăra online Laboratorul de cariere, o premieră în educația alternativă românească: primul program de experiențe pentru succes în care tinerii cu vârste între 16 – 20 ani își pot dezvolta abilitățile și identifica oportunitățile de dezvoltare academică și de carieră. Înscrierea în tabăra are loc până pe […]

Detalii

Absolvenții din promoția 2020 de la ciclul de licență și masterat din toată țara, dar și tinerii profesioniști care se află în căutarea unui loc de muncă sau unui program de internship/trainee sunt invitați să acceseze gratuit portalul de carieră Hipo.ro, unde până pe 14 august, se desfășoară Târgul Virtual pentru Absolvenți 2020, un eveniment […]

Detalii

Redacția Avocatnet a scris în ultimele luni despre foarte multe aspecte ce țin de relația angajator – salariat în contextul epidemiei de coronavirus. Acesta este motivul pentru care au putut să pună azi informațiile cap la cap pentru a face un ghid orientativ util pentru orice companie activă în momentul de față sau care se […]

Detalii

În perioada 1-9 septembrie 2020 se va desfășura ediția a XIV-a a Școlii de Vară HR Club Next Generation, dedicată studenților și masteranzilor pasionați de resurse umane. Adaptându-ne “noului normal”, formatul va fi puţin diferit faţă de anii trecuţi, iar cursurile se vor desfăşura pe o platformă virtuală, însă obiectivul rămâne acelaşi: continuăm să ne […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter