Secțiune susținută de

Brett Minchington, CEO Employer Brand International, vine la Employer Branding Summit

Portal HR \ Evenimente \ Brett Minchington, CEO Employer Brand International, vine la Employer Branding Summit

Employer Brand International, firmă de renume mondial specializată în brandul de angajator, în colaborare cu RoMarketing, organizează marți, 25 noiembrie, la City Plaza Hotel Cluj-Napoca, evenimentul „Employer Branding Summit”.

În cadrul acestei conferințe interactive vor fi prezentate ultimele tendințe în materie de employer branding la nivel global. Brandul de angajator reprezintă o temă actuală, cu care din ce în ce mai multe companii încearcă să se familiarizeze. Employer Branding Summit reprezintă ocazia ideală de a construe o strategie de dezvoltare a imaginii ca angajator, care să ia în calcul rolul în creștere al tehnologiei și prezenței online, modalitățile cele mai eficiente de atragere a talentelor, respective posibilitățile de măsurare a eficienței unei campanii. De asemenea, vor fi dezbătute subiecte precum creșterea implicării angajaților sau dezvoltarea așa-numitului EVP (Employer Value Proposition).

Summitul se adresează persoanelor care ocupă următoarele funcții/activează în următoarele domenii:

  • Directori generali, directori de resurse umane, directori de comunicare, directori de marketing, manageri seniori de resurse umane, manageri de linie;
  • Comunicații, marketing, talent management, recrutare, recrutarea talentelor, recrutarea absolvenților, branding.

Gazda evenimentului va fi Brett Minchington, autor a numeroase publicații de profil și totodată CEO al Employer Brand International. Lista de speakeri va fi completată de manageri de top din cadrul celor mai importante companii autohtone, care vor împărtăși cu publicul experiențele lor în materie de employer branding: Simona Petre (Resourcing & Employer Branding Manager at SC Metro Cash & Carry Romania SRL), Codruta Bala (HR Director Celestica Romania), Voicu Oprean (Owner & CEO AROBS Transilvania Software), respectiv Sorina Bradea (Managing Partner RoPlus Thomas Romania).

Filmul de prezentare al evenimentului poate fi vizionat aici:

Pentru înscrieri și/sau alte informații, vă rugăm să accesați www.employerbrandingday.ro sau să trimiteți un e-mail la adresa office@romarketing.ro.

Data articol: noiembrie 13, 2014

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam