Hot Now

Business Summit for HR: HR Disrupting the Organization – 2 noiembrie, 2017, București

12 10 2017, Portal HR , Comenteaza, 1.400 afisari

Business Summit for HR este o platformă de comunicare între practicienii de Human Resources şi Top Executives.

HR Disrupting the Organization vă prezintă proiecte de schimbare transformațională inițiate de Human Resources, cu soluții bazate pe tehnologie avansată si pe competențe de cel mai înalt nivel, care pregătesc designul unui nou context de muncă (roluri, conexiuni, motivație, mod de operare)

Vă propunem o întâlnire interactivă, cu invitați din partea CIPD, The GC Index, Genpact Europe și HR Enterprise.

Agenda

09:00 – 09:30  — Arrival and registration. Networking

09:30 – 09:45  — Opening. Introductory Speech. 10 Years of CIPD in Romania

Roxana Mocanu, Chief Game-Changer Noosfera

09:45 – 11:15  — Keynote Speeches.

David D’Souza, Head of Engagement CIPD: The Future of Work

Nathan Ott, Chief Polisher GC Index:  The Digital Transformation [Case. Orange, UK]

Crina Ilie, Genpact: How to drive an innovation culture?

Dan Beldiman, Netcentric

11:15 – 11:45  — Networking Coffee Break

11:45 – 13:15  — Fish Bowl: Who is Disrupting the Business?

13:15 – 14:00  — Networking Lunch

14:00 – 15:30  — Workshop: “Change the Game with GC  Index”, Facilitator: Nathan Ott

15:45 – 16:00  — Closing remarks

 

Meet the Disrupting Speakers

David D’Souza, Head of Engagement CIPD

David este specialist în HR, speaker, vorbitor și este inclus în Top 50 Most influential people on future of work. Este specializat în discipline importante din HR: Organisational Development, L&D, Talent & Performance Management, Digital & technology use in HR, Future of work, Corporate ethics și Evidence based HR.

David este Head of Engagement și Head for London pentru CIPD, cea mai mare asociație profesională de HR cu peste 140.000 de profesioniști în întreaga lume., pe care o reprezentăm în România de 11 ani. Oamenii spun despre David că: „He challenges, shapes, leads, joins things up and when he puts things down they work better than when he founds them.  Experienced at influencing positive change at all levels of an organisation.”

Nathan Ott, Chief Polisher GC Index

Nathan este co-founder și CEO The GC Index ltd., a ajutat mii de lideri de pe glob să „schimbe jocul” și să își transforme organizațiile prin diferite căi creative de schimbare a talent management-ului și creare a unui model sustenabil.

Nathan Ott a lucrat alături de Dr. John Mervyn-Smith, Chief Psychologist The GC Index Ltd, la o cercetare prin care doreau să identifice profilul unui game changer: The DNA of a Game Changer. Rezultatul cercetării a fost dezvoltarea instrumentului The GC Index®. GC Index este un instrument de assesment care identifică Game Changer-ii și ajută la maximizarea contribuțiile individuale sau a celor de echipă.

Crina Ilie, People Function Leader, Europe, South Africa@ Genpact Europe

Crina Ilie are o experiență de peste 15 ani în HR și este specializată în: design, implementare, livrare și măsurare de procese de Human Resources, Talent Development, training, performance management etc.

Crina este pasionată de atragerea și dezvoltarea tinerelor talente într-un mediu multicultural așa cum este Genpact. Este o aprigă promotoare a diversității în organizații și a metodelor autonome de învățare.

Radu Panait,  Talent Acquisition Leader Central Eastern Europe & Russia & CIS, IBM

Radu Panait a acumulat aproape 22 de ani de experiență în HR, în 3 industrii diferite: Infomartion consulting, FMCG și consultanță. Radu va vorbi în cadrul fishbowl-ului despre: “Talent Acquisition is gaining speed towards automation, data science and cognitive prediction, should we prepare for this or just another fad?’ 

Dan Beldiman, Managing Director Netcentric Eastern Europe

Dan este unul din co-fondatorii Netcentric, dar este și Solutions Architect petnru Adobe Experience Manager și Adobe Campaign. Focusul lui este pe operațiuni și infrastructură, creând numeroase AEM și AC setups. Dan conduce echipa Netcentric System Engineering și se ocupă cu dezvoltarea business-ului în România.

Pentru înscrieri și mai multe detalii, dați click aici.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Tehnologiile sigure de colaborare care ajută oamenii să lucreze de oriunde reprezintă o preocupare majoră pentru orice CIO, punând presiune pe echipele IT nevoite să asigure suport atât pentru angajații care lucrează de la distanță, cât și pentru planificarea revenirii la birou. Cisco (NASDAQ: CSCO) anunță câteva îmbunătățiri cheie aduse soluției Webex, pentru a răspunde […]

Detalii

În perioada 24-25 iunie 2020, BusinessMark a organizat cel de-al 30-lea eveniment de HR. Ediția de anul acesta a marcat și o premieră, „Tomorrow@Work” fiind prima conferință din această serie care s-a desfășurat exclusiv în mediul online. Pe parcursul celor două zile, specialiști români și internaționali au analizat și dezbătut trei factori cu rol determinant […]

Detalii

MyDesks.ro vine în ajutorul freelancerilor și antreprenorilor din România și lansează MyDesks Work, o platformă de job-uri și proiecte punctuale pentru cei care aleg să lucreze de la distanță. Ideea platformei a apărut în plină pandemie, când interesul pentru proiecte remote și freelancing a crescut în România cu peste 40%, conform Google Trends. Cu această […]

Detalii

Piața muncii se află într-o continuă dezvoltare ceea ce face ca o mare parte dintre angajatori să caute constant noi talente în cadrul companiilor. Pentru a se integra în piața muncii studenții au nevoie de o dezvoltare majoră atât a competențelor hard, precum și a celor soft: comunicare, lucrul în echipă, creativitate sau responsabilitate. „Profesorii […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter