Secțiune susținută de

BuzzCamp vine la Bacău!

Portal HR \ Evenimente \ BuzzCamp vine la Bacău!

BuzzCamp, cel mai complex eveniment de dezvoltare personală și orientare în carieră sosește în Bacău pentru prima ediție, pe data de 29 mai, începând cu ora 12:30, la Universitatea Vasile Alecsandri. Completează formularul și prinde un loc!

Cu această ocazie, compania SCC va susține un workshop dedicat studenților la filologie și IT, care dețin cunoștințe de limba franceză, pe tema „Începe cariera într-o multinațională de renume – SCC”. Vei avea ocazia să interacționezi cu echipa companiei, să afli totul despre cultura organizațională, structura companiei la nivel intern și internațional, oportunitățile de angajare și avansare în carieră.

Participarea la eveniment este gratuită, condiționată de completarea formularului de înscriere: AICI.

Eveniment susținut de Universitatea Vasile Alecsandri, Liga Studenților din Bacău, ADDO Consult și Mega Bacau.

BuzzCamp se adresează tinerilor profesioniști, studenți și absolvenți, aflați la inceputul drumului. Este mai mult decât un eveniment de business. Este un semnal de alarmă, un ceas deșteptător pe care ți-l facem cadou, menit să-ți aducă aminte că e momentul să acționezi.

Cu un mix de dezvoltare personală și orientare în carieră, bine definit și organizat, BuzzCamp te aduce în fața unor speakeri de renume (de la vedete până la traineri recunoscuți) și a celor mai mari companii de pe piața internațională.

Data articol: mai 21, 2014

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam