Hot Now

Campania 2% pentru demnitate

24 03 2015, Portal HR , Comenteaza, 2.295 afisari

Din această primăvară, Mihai Rădulescu de la Știrile TVR se alătură colegei sale Corina Dănilă şi sprijină HOSPICE Casa Speranței. Astfel, prezentatorul și moderatorul Orei de Știri de la televiziunea națională va fi imaginea HOSPICE Casa Speranței în „Campania 2% pentru demnitate’’.

Domnul Rădulescu înțelege cât de importante sunt îngrijirile paliative pentru cei care se luptă cu un diagnostic grav și are un mesaj personal în spotul de campanie produs de McCann Erickson România și casa de producție Studio Set.

’’M-am alăturat din suflet unui grup de oameni cu inimi mari, care se străduiesc să ofere un strop de “mai bine” celor care se luptă cu răul. Nu poți rămâne insensibil la această strădanie nobilă. Putem face cu toții un efort atât de mic, pentru o cauză atât de mare – alinarea semenilor aflați în cruntă suferință. Ei au nevoie de asta. Au nevoie de noi, ceilalți…’’ Mihai Rădulescu, moderatorul Orei de Știri TVR

Mesajul este un apel către populația activă profesional, care poate redirecționa 2% din impozitul pe venit pentru susținerea serviciilor oferite pacienților cu boli incurabile îngrijiți de fundația HOSPICE Casa Speranței.

În fiecare an, exista posibilitatea legală să redirecționezi către o organizație neguvernamentală, 2% din impozitul pe venit plătit deja către stat în anul precedent. Acest mecanism* există de 12 ani și este singurul care îți permite, ca și persoană fizică, să ajuți cu o sumă de bani, o cauză umanitară fără să te coste nimic.

Fondurile ce vor fi redirecționate în 2015 vor fi utilizate de HOSPICE pentru a continua să ofere serviciile gratuite de îngrijire paliativă dar și pentru a extinde acoperirea acestor servicii, prin educație, la nivel național.

Campania 2% (2lasuta.hospice.ro) se desfășoară și în acest an având data de 25 mai ca termen limită pentru depunerea formularelor.

Cei care doresc să se implice în susținerea activității HOSPICE, o pot face fără niciun cost, prin completarea formularului tip eliberat de ANAF. 2% din impozitul pe salarii sau alte venituri va fi folosit pentru ca oameni din România să fie îngrijiți, sprijiniți și consiliați în lupta lor cu o boală necruțătoare.

Vă invităm să vizitați pagina de campanie și să descărcați formularul precompletat cu datele fundației sau să ne ajutați să facem cunoscută această campanie prin promovarea paginii http://2lasuta.hospice.ro/

Mulțumim echipei de producție: Director Departament Audio Video: Tiberiu Munteanu, Producător Senior AV: Platon Alexandru, Producție – Studio Set, Producător: Sorin Baican, Manager de Producție: Adrian Smarandache, Regizor: Goran Mihailov, DOP: Radu Fulga, Postproducție – Video Edit, Editor: Andrei Iancu și Inginer de Sunet: Andrei Cotarta.

 

*De această facilitate poate dispune orice salariat sau orice persoană care realizează venituri din activități independente, prin completarea unui formular tip eliberat de Agenția Națională de Administrare Fiscală. În ultimii doi ani, mai puțin de un sfert dintre românii care au posibilitatea de a redirecționa 2% au folosit acest instrument fiscal, potrivit rapoartelor ANAF.

Formularul care conține datele de identificare ale HOSPICE poate fi descărcat de pe 2lasuta.hospice.ro Formularul trebuie apoi depus sau trimis până în 25 mai 2015 la Administrația Financiară de care aparține contribuabilul care face redirecționarea.

Adauga comentariu

Cele mai noi

BusinessMark are plăcerea să invite specialiștii în resurse umane, employer branding și talent aquisition la conferința „Tomorrow@work”, ce va avea loc marți, 21 martie 2023, la București – JW Marriott Grand Hotel, cât și online. Peste 20 de specialiști români și internaționali vor vorbi despre cum va arăta munca în viitor și cum ne putem […]

Detalii

SoftServe, unul dintre cei mai mari furnizori de soluții digitale din Europa, care a intrat pe piața locală  în mai 2022 și a angajat deja aproape 70 de persoane în centrul de dezvoltare local, a accelerat procesul de recrutare și caută specialiști de top în tehnologii de ultimă generație precum Omniverse și Big Data. Potrivit […]

Detalii

Mullen anunță numirea Ancăi Iuhas în funcția de Head of Strategy, un profesionist cu aproape 20 de ani de experiență în publicitate. În noul rol, Anca va fi responsabilă de dezvoltarea și execuția inițiativelor strategice, consolidând produsul agenției din acest punct de vedere. Expertiza sa contribuie la dezvoltarea soluțiilor creative multi-channel, bazate pe analiza datelor […]

Detalii

Dora, robotul de recrutare, dezvoltat de o echipă de experți, a ajuns la impresionanta cifră de 1 milion de interviuri, în încercarea de a simplifica și eficientiza procesul de recrutare pentru companii și candidați. Un robot de recrutare automatizeză sarcinile repetitive Dora este o unealtă de asistență pentru recrutori, care automatizează anumite sarcini și ușurează […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter