Hot Now

Campanie de FAPTE BUNE, alături de HOSPICE Casa Speranței

21 10 2015, Portal HR , Comenteaza, 2.327 afisari

HOSPICE Casa Speranței lansează o nouă campanie dedicată copiilor și adulților care înfruntă o boală incurabilă. Sub sloganul: „Faptele bune nu au nevoie de o ocazie specială. Fă o faptă bună în fiecare zi!“, organizația dorește să facă auzită vocea miilor de oameni care au nevoie de sprijinul nostru, într-o luptă nedreaptă, cu un dușman invizibil.

Campania se adresează în special acelora dintre noi care au înțeles că gesturile mici fac diferența. Cu doar 1 leu pe zi, putem însenina viața cuiva care se află într-un moment dificil al propriei existențe și putem dărui speranță celor dragi acestuia.

unnamedMecanismul recurenței este facil și presupune ca donatorul să aleagă una dintre modalitățile de plată care îi este la îndemână pentru a dărui o anumită sumă lunar unui pacient îngrijit de HOSPICE Casa Speranței: online, pe http://www.hospice.ro/doneaza/, prin transfer bancar sau debit direct, în contul fundației, prin mandat poștal sau prin donație directă, la unul dintre sediile organizației.

Suma de referință este cea de 1 leu pe zi (30 de lei pe lună), însă donatorul are libertate totală în alegerea cuantumului sprijinului său, fie el recurent (lunar) sau punctual (donație unică).

Cei care aleg să facă o faptă bună în fiecare zi pentru a readuce zâmbetul cuiva care înfruntă o boală incurabilă, vor afla periodic cum a schimbat gestul lor viața acelei persoane.

***

HOSPICE Casa Speranței, organizație non-profit înființată în 1992 la Brașov, a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România. HOSPICE este cea mai mare fundație din țară, care oferă gratuit servicii specializate de acest tip.

Organizația își desfășoară activitatea în Brașov și București, îngrijind copii și adulți diagnosticați cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere.

HOSPICE Casa Speranței dezvoltă îngrijirea paliativă la nivel național și internațional prin informare, prin programe educaționale dedicate profesioniștilor, pacienților și comunității și prin îmbunătățirea legislației în materie.

Adauga comentariu

Cele mai noi

BusinessMark are plăcerea să invite specialiștii în resurse umane, employer branding și talent aquisition la conferința „Tomorrow@work”, ce va avea loc marți, 21 martie 2023, la București – JW Marriott Grand Hotel, cât și online. Peste 20 de specialiști români și internaționali vor vorbi despre cum va arăta munca în viitor și cum ne putem […]

Detalii

SoftServe, unul dintre cei mai mari furnizori de soluții digitale din Europa, care a intrat pe piața locală  în mai 2022 și a angajat deja aproape 70 de persoane în centrul de dezvoltare local, a accelerat procesul de recrutare și caută specialiști de top în tehnologii de ultimă generație precum Omniverse și Big Data. Potrivit […]

Detalii

Mullen anunță numirea Ancăi Iuhas în funcția de Head of Strategy, un profesionist cu aproape 20 de ani de experiență în publicitate. În noul rol, Anca va fi responsabilă de dezvoltarea și execuția inițiativelor strategice, consolidând produsul agenției din acest punct de vedere. Expertiza sa contribuie la dezvoltarea soluțiilor creative multi-channel, bazate pe analiza datelor […]

Detalii

Dora, robotul de recrutare, dezvoltat de o echipă de experți, a ajuns la impresionanta cifră de 1 milion de interviuri, în încercarea de a simplifica și eficientiza procesul de recrutare pentru companii și candidați. Un robot de recrutare automatizeză sarcinile repetitive Dora este o unealtă de asistență pentru recrutori, care automatizează anumite sarcini și ușurează […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter