Secțiune susținută de

Career Advisor te invită la workshop-ul Leadership & Culture @ Work

Portal HR \ Evenimente \ Career Advisor te invită la workshop-ul Leadership & Culture @ Work

Fiecare cultură înțelege altceva prin „șef bun”. În workshop-ul pe care îl organizăm în martie 2014, vorbim despre leadership pornind de la această idee esențială și înțelegând că una dintre consecințele ei este faptul că abilitățile de leadership vin la pachet cu modele predefinite considerate dezirabile de lideri și mai cu seamă de cei care îi urmează.

Astfel, vom discuta despre cum gândesc liderii că trebuie să conducă și cum se întâmplă asta de fapt dar și cum le percep acțiunile cei care îi urmează. Vom scoate în evidență diferența între așteptările pe care și le setează liderii în ceea ce îi privește și în ceea ce îi privește pe angajați și așteptările pe care aceștia le au de la lideri și de la ei înșiși.

Această serie de 5 workshop-uri deschise are scopul de a-i ajuta pe managerii expați (și pe soțiile lor) în procesul de luare a deciziilor în Romănia atunci când trebuie să coordoneze business-ul de fiecare zi. Workshop-urile vor oferi o înțelegere mai bună a rolului pe care cultura locală îl joacă în implementarea deciziilor lor și în egală măsură în managementul consecințelor acestor decizii.

Workshop-urile explorează avantajele și limitările culturale inerente la orice loc de muncă, în particular în zona Europei centrale și estice și în contextul românesc. Cel cinci subiecte propuse pentru această serie de workshop-uri sunt: consecințele culturale ale regulilor și regulamentelor la locul de muncă, leadership, angajații și performanța echipelor, managementul performanțelor și strategii de marketing.

Consultantul care va susține aceste workshop-uri este Adina Luca.

Sesiunile încep pe 13 martie 2014 și sunt organizate în a doua parte a zilei (12.00 – 20.00) pentru a vă lăsa dimineața liberă pentru alte activități importante.

Pentru mai multe informații despre aceste sesiuni, vă rugăm să trimiteți un e-mail la luminita.roman@careeradvisor.ro (Luminita Potorac – Roman, Business Development Manager).

Data articol: februarie 17, 2014

Fondată în 2010, Career Advisor este o companie locală de resurse umane, având 3 linii de business: Servicii de Executive Search, Consultanța de Resurse Umane și E-Recruitment. Am dezvoltat în paralel și primul portal local de resurse umane, PortalHR.ro și divese instrumente utile candidaților, cum ar fi CVAdvisor.

Serviciile pe care le oferim se bazează pe expertiza echipei Career Advisor: 7 consultanți cu experiența între 12 – 20 de ani în resurse umane, în companii locale și multinaționale. Consultanții Career Advisor sunt licențiați în Hogan Assessment, Human Synergistics, Thomas International. Sectoarele pentru care lucram: Bunuri de Larg Consum, Servicii Financiare, Tehnologie & Telecomunicații, Farma, Servicii Medicale, Industrie si Servicii Financiare.

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam