Hot Now

Career Advisor te invită la workshop-ul Leadership & Culture @ Work

17 02 2014, Career Advisor , Comenteaza, 2.683 afisari

Fiecare cultură înțelege altceva prin „șef bun”. În workshop-ul pe care îl organizăm în martie 2014, vorbim despre leadership pornind de la această idee esențială și înțelegând că una dintre consecințele ei este faptul că abilitățile de leadership vin la pachet cu modele predefinite considerate dezirabile de lideri și mai cu seamă de cei care îi urmează.

Astfel, vom discuta despre cum gândesc liderii că trebuie să conducă și cum se întâmplă asta de fapt dar și cum le percep acțiunile cei care îi urmează. Vom scoate în evidență diferența între așteptările pe care și le setează liderii în ceea ce îi privește și în ceea ce îi privește pe angajați și așteptările pe care aceștia le au de la lideri și de la ei înșiși.

Această serie de 5 workshop-uri deschise are scopul de a-i ajuta pe managerii expați (și pe soțiile lor) în procesul de luare a deciziilor în Romănia atunci când trebuie să coordoneze business-ul de fiecare zi. Workshop-urile vor oferi o înțelegere mai bună a rolului pe care cultura locală îl joacă în implementarea deciziilor lor și în egală măsură în managementul consecințelor acestor decizii.

Workshop-urile explorează avantajele și limitările culturale inerente la orice loc de muncă, în particular în zona Europei centrale și estice și în contextul românesc. Cel cinci subiecte propuse pentru această serie de workshop-uri sunt: consecințele culturale ale regulilor și regulamentelor la locul de muncă, leadership, angajații și performanța echipelor, managementul performanțelor și strategii de marketing.

Consultantul care va susține aceste workshop-uri este Adina Luca.

Sesiunile încep pe 13 martie 2014 și sunt organizate în a doua parte a zilei (12.00 – 20.00) pentru a vă lăsa dimineața liberă pentru alte activități importante.

Pentru mai multe informații despre aceste sesiuni, vă rugăm să trimiteți un e-mail la luminita.roman@careeradvisor.ro (Luminita Potorac – Roman, Business Development Manager).

Adauga comentariu

Cele mai noi

Talentul continuă să fie un element cheie, iar în noua realitate a muncii, capacitatea de a crea condiții colaborative pentru talente crește în importanță. Centrele de inovație importante continuă să se dezvolte și în afara ecosistemului Silicon Valley. Abilitatea de a crea conditii pentru dezvoltarea acestora face diferența între economii cu valoare adaugată mare și […]

Detalii

Majoritatea consumatorilor (83%) spun că firmele ar trebui să fie proactive și preocupate constant de politicile de mediu, sociale și de guvernanță corporativă (ESG), iar 76% arată că vor întrerupe relația cu companii care nu tratează bine angajații, mediul înconjurător sau comunitatea în care își desfășoară activitatea, potrivit sondajului “Consumer Intelligence on ESG” realizat de […]

Detalii

Unul dintre cele mai importante ingrediente ale unei vacanțe reușite sunt lecturile. Dacă nu v-ați hotărât încă ce să puneți în bagaj, avem noi câteva sugestii proaspăt ieșite din tipar. 1. Mentalitatea de cercetaș de Julia Galeff Despre carte: Când vine vorba despre convingerile oamenilor, știm că ei văd ce vor să vadă. Cu alte […]

Detalii

În perioada 6-15 iulie 2021, tineri din 10 țări europene explorează împreună care sunt abilitățile de care următoarele generații vor avea nevoie pentru a se adapta la joburile din viitor, în cadrul unei mobilități co-finanțate prin programul Erasmus+ al Uniunii Europene. Zece organizații de tineret care activează la nivelul Uniunii Europene, Republica Macedoniei de Nord […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter