Secțiune susținută de

Cât de creativ ești?

Portal HR \ Actual \ Cât de creativ ești?

Ai senzația că povestea asta cu creativitatea este doar pentru cei „aleși” și că dacă nu te-ai născut cu o înclinație firească spre astfel de lucruri nu prea poți să faci mare lucru ca să schimbi această situație? Ei bine, îți oferim șansa să îți dovedești că acest gând nu este decât o prejudecată.

Poți câștiga un abonament de intermediar (2 săptămâni de antrenamente la alegere) la Creative Fitness Studio, seria II, răspunzând la provocarea noastră. Scrie-ne până la sfârșitul acestei săptămâni (până pe 18 mai 2012) la office@portalhr.ro și povestește-ne despre o situație în care ai simțit că o abordare mai creativă ți-ar fi fost de folos. Premiem cea mai „dramatică” poveste cu un abonament pentru 2 săptămâni de antrenare a creativității!

Iar dacă nu ești convins că această experiență te poate ajuta efectiv să îți schimbi modul inerțial de raportare la ceea ce ți se întâmplă, iată și câteva declarații de la participanții de la seria trecută:

Delia Panait

“Atenție! Creative Fitness Studio creează dependență! 🙂 Eu una NU mai pot trăi fără:

1 – Exercițiul „Lumea pe dos” – nu știu de ce eu îi zic „Fix pe dos”-, care zice așa: „Enumeră adevăruri absolute despre soluția pe care o cauți și răstoarnă-le!” –  Cum ar fi lumea fără atracție gravitaționala, fără șefi, școala fără elevi, etc – „Uneori vei vedea lumea mai clar dacă o răstorni pe dos”. Exercițiul ăsta a devenit chiar joc de societate (în comunitatea mea proximă), a devenit generator de bancuri, a devenit eliminator de temeri, a devenit o sursă de „empowerment”. You’ll simply have to try it;)!

2 – Fără setul de cartonașe cu exerciții care se află, încă de când l-am primit, în portofelul meu…printre bani,carduri, chitanțe etc.:)! În felul ăsta portofelul nu e niciodată gol (creativitatea e cu mine;) – hehe!”

Isabela Ioniță

“Mi-a plăcut foarte mult experiența Creative Fitness; mi-a încărcat bateriile, mi-a deschis uși noi și mi-a arătat noi unghiuri de a aborda o problemă.”

Camelia Şelaru

“Am învățat metode pe care le pot folosi oricând sunt într-o pană de idei sau nu știu cum să le pun în practică pe cele pe care le am deja.”

Ana Silviana

CFS a reprezentat pentru mine conștientizarea că în spatele unui ´ Nu știu´ închis cu multe lacăte se află o o câmpie cu multe floricele și copaci roditori. 4 întâlniri de experimentare activa mi-au schimbat gândirea verticală complet și m-au relaxat în relația cu provocările. Și ca bonus: mi-am făcut noi prieteni 🙂

Data articol: mai 14, 2012

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam