Secțiune susținută de

Câte facultăți din lume poți să vizitezi într-o singură zi?

Portal HR \ Evenimente \ Câte facultăți din lume poți să vizitezi într-o singură zi?

Cum ar fi ca într-o singură zi să treci pe la universități renumite din Elveția, Cehia, Belgia, să explorezi ținutul boem francez, să traversezi Canalul Mânecii până-n Marea Britanie, să treci prin ținutul spaniol, traversând Oceanul Atlantic către SUA și Canada și apoi în partea opusă a globului, în Thailanda? Ai avea nevoie de o mașină a timpului sau de un sponsor foarte puternic din punct de vedere financiar și, de fapt, mai multe zile la dispozitie. Sau de 5 lei, prețul biletului pentru o vizita la RIUF, cunoscut și ca Romanian International University Fair, organizat de Grupul EDUCATIVA pe 22-23 octombrie la Bucuresti si pe 25 octombrie la Cluj.

RIUF a ajuns la a IXa ediție în al șaselea an de organizare și a cunoscut creșteri succesive de vizitatori și expozanți de la an la an, ajungând în prezent să fie cel mai mare târg de universități din Europa de Est, având și cea mai vastă acoperire geografică.

În cadrul târgului, vizitatorii vor avea șansa să discute cu reprezentanții universităților colaboratoare EDMUNDO, printre care se numără: Coventry University, University of Sheffield, TEKO VIA University College, Malmö University, Tilburg University și multe altele. Expozanții vor veni să prezinte atât programele lor de licență, cât și cele de masterat și de MBA, oferindu-se astfel o gamă largă de alegeri potențiale tuturor tinerilor interesați de studii in afara tarii.

Reprezentanții facultăților din străinătate vor oferi răspunsuri personalizate persoanelor care vor veni pregatite să le adreseze întrebări specifice programului de care sunt interesate. De asemenea, cei prezenți vor beneficia și de informații despre posibilitățile de finanțare, bursele disponibile și vor avea acces la seminarii și prezentări ale universităților participante și ale partenerilor târgului, la care se pot inscrie pe site-ul www.riuf.ro cu două săptămâni înainte de eveniment.

Mai multe detalii, precum și lista universităților participante vor fi găsite pe site-ul evenimentului www.riuf.ro cu 2 săptămâni înainte de eveniment. Tot acolo, instituțiile interesate pot afla toate condițiile necesare participării la RIUF, vizitatorii pot găsi mai multe informații despre participanți și despre toate oportunitățile oferite de eveniment, iar jurnaliștii au acces la resurse documentare despre cel mai mare târg de evenimente din Europa de Est.

Data articol: septembrie 19, 2011

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam