Secțiune susținută de

Ce face un coach înainte de a contracta?

Portal HR \ Evenimente \ Ce face un coach înainte de a contracta?

Pentru ultima întâlnire din acest an, Coaching Support Group te invită să le fii din nou alături joi, 8 Decembrie, începând cu ora 18:30, tot la sediul Avalon, pentru o întâlnire cu Mihai Stănescu, fondatorul companiei RoCoach, prima companie care furnizează servicii exclusive de coaching executiv & de business în România.

Mihai Stănescu ne va provoca cu întrebarea: „Ce face un coach înainte de a contracta?” și ne va vorbi despre experiențele sale legate de contactarea clienților corporate și va răspunde întrebărilor despre atragerea clienților, elemente de rezonanță dintre coach și client și ce stă la baza alegerii clienților care revin în coaching.

Grupul lunar de coaching organizat de Noble Manhattan și condus de Alina Buzatu, Coach Support Leader și echipa sa: Ana Maria Vrînceanu, Andreea Voroneanu, Cristina Eremia, Irina Toma, Oana Mihăilescu, Paul Costin se adresează comunității de persoane din București pasionate și interesate de practici, instrumente și concepte despre coaching. Alături de tema centrala a coaching-ului, oferă participanților seminarii și workshop-uri pe teme legate de: antreprenoriat, vânzări, dezvoltare personala, marketing, brand personal și multe alte teme de interes general.

Participarea la eveniment se face numai pe bază de înregistare!

Există doar 25 de locuri disponibile, rezervă-ți și tu unul AICI.

Locația: Centrul de training Avalon Management, ”Comunitate pentru dezvoltare și formare profesionala” este partener Noble Manhattan;
Adresa: Strada Virgiliu, nr. 55 – 57, parter, sector 1
Persoana de contact: Paul Adrian Costin, paul.costin@avalonmanagement.ro; 
Tel. 0744 365 569
Participarea presupune o contribuție de 20 RON.

Data articol: decembrie 2, 2011

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam