Hot Now

Ce oameni caută agențiile de PR? (3)

20 10 2011, Ruxandra Predescu , Comenteaza, 4.410 afisari

Început acum câteva zile, se pare că seria de interviuri cu mai marii unor agenţii importante de PR din ţara românească se bucură de interes, lucru pentru care vă mulţumesc. Ideea mea a plecat de la o discuţie referitoare la o anumită cerinţă specificată într-un anunţ de angajare postat pe PR Wave. Cuiva i se părea ciudat că, alături de experienţa minimă de doi ani, se cereau şi ceva prieteni prin presă. Fireşte, aşa cum am mai spus, formularea e mai mult decât tristă, însă adevărul e că dacă după doi ani nu ai deja nişte contacte în presă, ca PR, ceva nu e în regulă.

Aşa am ajuns să rog câţiva manageri de agenţii să-mi răspundă la întrebarea “Cum trebuie să fie şi ce trebuie să ştie un potenţial angajat în agenţia de PR pe care o conduci?”. Primele răspunsuri aparţin Crenguţei Roşu de la DC Communication şi Soranei Savu de la Premium PR. Astăzi aflaţi ce părere are în legătură cu acest subiect Gabriela Lungu, Managing Partner la The Practice (facebook, twitter).

Şi pe Gabi am avut plăcerea s-o cunosc acum ceva vreme şi admir determinarea, creativitatea şi umorul cu care practică meseria asta şi faptul că e o şefă aşa de cool, îndrăgită de toată echipa ei.

Cât despre The Practice, parte a grupului Leo Burnett, nu vă spun decât că este una dintre cle mai premiate agenţii de relaţii publice de la noi şi din regiune şi are o echipă cu care e o plăcere să lucrezi.

Dar cum aţi putea ajunge să vă alăturaţi acestei echipe? Ei bine, iată ce spune Gabriela când vine vorba de colegi noi:

Povestind cuiva din domeniul recrutarii ce tip de oameni cautam pentru THE PRACTICE, respectivul mi-a raspuns plastic: “Adica vreti o persoana si frumoasa si focoasa si devreme-acasa”.

Ca sa fiu sincera, e adevarat: ca agentie de top din piata de comunicare nationala si una dintre cele mai premiate companii de PR din regiune, cautam oameni plini de calitati si suntem destul de pretentiosi. Nu exista un set de calitati suficiente pentru a ajunge in echipa noastra, dar exista unele absolut necesare.

Citește tot articolul Ce oameni caută agenţiile de PR (3) The Practice.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Anul 2023 a fost unul dificil pentru sectorul IT, atât la nivel global, dar mai ales în România. Pe de o parte, concedieri semnificative în prima parte a anului au lăsat foarte mulți candidați în căutare de job într-o piață cu pretenții tot mai ridicate, iar pe de altă parte, impozitarea veniturilor de peste 10.000 […]

Detalii

Customer Experience Romania organizează CX Conference Bucharest 2023, un eveniment conceput pentru a sustine transformarea domeniul experienței clienților în România. Conferința va avea loc pe data de 25 octombrie la Nord Events Centre și se adresează liderilor din domeniul CX, marketing, resurse umane, customer care, customer service, vânzări, operațiuni și antreprenorilor romani. CX Conference Bucharest […]

Detalii

91,2% dintre angajatorii care au participat la cel mai recent sondaj derulat de eJobs România au declarat că au în plan să facă angajări până la finalul anului. 5,4% spun că au blocat toate angajările, în timp ce 3,4% nu știu exact care va fi cursul evenimentelor până la final de an. Dintre cei care […]

Detalii

Independenți, pragmatici, la curent cu noile tehnologii, tinerii din generația Z sunt deciși să își trăiască viața și să își construiască parcursul educațional și profesional conform propriului set de valori. Anual, la IUF- The International University Fair participă peste 20.000 de elevi și studenți. Datele ultimelor ediții ne arată că tinerii din România sunt din […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter