Secțiune susținută de

Ce și-ar fi dorit antreprenorii să știe înainte de primul business

Portal HR \ Actual \ Ce și-ar fi dorit antreprenorii să știe înainte de primul business

Când ne uităm la cei care au avut succes în zona de antreprenoriat, adesea sentimentele pe care le încercăm sunt amestecate. Riscăm să pendulăm între convingerea că au avut tone de noroc în viață și sentimentul că genul lor de abordare nu ni s-ar potrivi deloc, indiferent de contextul economic sau personal.

Teoretic, nu oricine este croit pentru antreprenoriat. Practic, mulți dintre care au încercat să funcționeze pe cont propriu în zona profesională au avut, mai devreme sau mai târziu, dubii referitoare la capacitatea lor de a face față tuturor presiunilor (și nu e vorba doar de cele financiare) pe care le aduce la pachet antreprenoriatul. Ceea ce este sigur e că lecția antreprenoriatului este una pe cât de dură pe atât de revelatoare, iar prezentarea de pe Slideshare pe care vă recomandăm să o parcurgeți azi e grăitoare în acest sens.

Concret, este vorba despre declarațiile a 25 de antreprenori care, cu sinceritate, recunosc ce și-ar fi dorit să știe înainte să investească în primul business pe care l-au pus pe picioare:

25 Entrepreneurs Tell What They Wished They’d Known before Founding Their First Startup from Rejoiner
Pentru și mai multă inspirație pe acest subiect, citește și interviurile de pe PortalHR cu antreprenori de succes pe plan local.

Image courtesy of Stuart Miles/ FreeDigitalPhotos.net

Data articol: iunie 5, 2014

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam