Hot Now

Cea de-a 12-a ediţie a Galei Premiilor de Excelenţă în Resurse Umane va avea loc online, pe 3 iunie 2020

26 05 2020, Portal HR , Comenteaza, 247 afisari

Gala Premiilor de Excelenţă în Resurse Umane, unul dintre cele mai prestigioase evenimente de HR din România, se va desfăşura în acest an în împrejurări excepţionale, pandemia de Covid-19 împiedicându-ne să ne întâlnim într-un cadru festiv, aşa cum ne-am obişnuit. Prin urmare, după două amânări, ne-am adaptat restricţiilor din această perioadă şi, pentru a nu mai prelungi suspansul aflării câştigătorilor, vom sărbători excelenţa în resurse umane în mediul virtual, pe 3 iunie 2020, începând cu ora 17:00.

În deschiderea Galei HR Club, avem onoarea să ne fie alături Dave Ulrich, Rensis Likert Professor la Ross School of Business, University of Michigan, cunoscut şi drept “părintele HR-ului modern”. Într-un keynote speech intitulat HR’s Role in Emerging from the Corona Virus Crisis: The principles, targets, and HR actions for successfully moving forward, Dave va trece în revistă 5 principii, 3 obiective și 2 acțiuni de HR pentru a ajuta oamenii și organizațiile să ofere valoare sporită pe măsură ce ies treptat din această criză.

Reîntorcându-ne la Gală, în acest an, 32 de companii au depus 51 de candidaturi, dintre care 43 de proiecte înscrise la 3 categorii de proiecte de resurse umane. Categoria Strategie de Resurse Umane are cele mai multe proiecte înscrise – 19. Acest fapt nu este surprinzător, ţinând cont că mediul de afaceri internaţional şi local, tot mai complex şi imprevizibil încă dinainte de pandemie, a impus o regândire a strategiilor de business şi, implicit, de HR. Astfel, teme precum employer branding, employee engagement sau transformare culturală au fost vedetele proiectelor acestei ediţii.

Categoria Formare & Dezvoltare este, de asemenea, bogată în proiecte – 16 la număr, urmată de categoria Recrutare & Selecţie, cu 8 proiecte. Aici observăm tendinţa companiilor de a folosi cele mai noi instrumente digitale şi/sau bazate pe inteligenţă artificială pentru instruirea angajaţilor sau atragerea talentelor, concomitent cu preocuparea pentru crearea unor experienţe cât mai atrăgătoare pentru oameni şi loializarea acestora.

La secţiunea de Management General, şi în acest an se vor acorda premii distincte în funcţie de mărimea organizaţiei. Astfel, se vor oferi premii pentru echipa CEO – HR a anului – companii cu mai puţin de 499 de angajaţi şi pentru echipa CEO – HR a anului – companii cu peste 500 de angajaţi, la fiecare înregistrându-se câte 3 candidaturi. Nu în ultimul rând, sunt 2 candidaturi pentru titlul de Managerul Anului.

Proiectele înscrise în competiţie au fost analizate de către un juriu de profesionişti format din membri seniori ai HR Club cu experienţă semnificativă în resurse umane. Preşedintele juriului din acest an este Christina Verchere, Director General Executiv şi Preşedinte al Directoratului, OMV Petrom. În etapa finală, juriul va fi format din reprezentanţi ai mediului de afaceri, manageri generali şi antreprenori care nu vor avea proiecte înscrise în competiţie.

Pentru al patrulea an la rând, reprezentanţii Generaţiei Z vor oferi un premiu special angajatorilor orientaţi spre crearea unui mediu de lucru prietenos cu tinerii şi cu preocupările şi valorile acestora. Juriul Generaţiei Z va fi format din 4 tineri care s-au remarcat prin activităţi extracurriculare, abilităţi de leadership şi interes faţă de zona organizaţională.

Aşadar, dacă doriţi să aflaţi în direct cine sunt câştigătorii, vă aşteptăm online pe 3 iunie, la Gala HR Club, începând cu ora 17:00. Mai multe detalii şi lista integrală a candidaţilor, pe site-ul oficial al evenimentului: https://hr-club.ro/ro/evenimente/gala-premiilor-de-excelenta-resurse-umane-2020.

HR Club este asociaţia profesioniştilor în resurse umane din România. Înfiinţat în anul 2004, misiunea HR Club este de a încuraja dezvoltarea resurselor umane prin sprijinirea şi promovarea celor mai bune practici în domeniu.

HR Club are peste 450 de membri din peste 300 de organizaţii ce activează în principalele industrii din România. HR Club este membru al Asociaţiei Europene pentru Managementul Oamenilor (EAPM) şi al Federaţiei Mondiale a Asociaţiilor din Domeniul Managementului Oamenilor (WFPMA).

Adauga comentariu

Cele mai noi

Apărută de curând la Publica, cartea Catalizatorul de Jonah Berger se adresează tuturor celor care doresc să catalizeze schimbarea. Ea oferă un solid mod de gândire și o varietate de tehnici care pot să conducă la rezultate extraordinare. Fie că încercați să schimbați o persoană, să transformați o organizație ori să schimbați modul în care […]

Detalii

45 de studenți proveniți din centrele universitare Galați, București, Brașov, Iași, Constanța, Craiova și Cluj-Napoca au promovat, cu succes, cea de-a noua ediție a Școlii de Vară organizată de LIBERTY Galați. Timp de 10 săptămâni, studenții au fost angajați cu drepturi depline și au lucrat alături de mentori (specialiști din cadrul Combinatului) pe proiecte reale, […]

Detalii

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România, Angajatori de TOP care se va desfășura exclusiv în mediul online, pe platforma Hipo.ro. Cu o notorietate de 15 ani pe piața de referință, evenimentul de carieră se adresează tuturor candidaților care se află în căutarea unui loc de muncă în această toamnă, […]

Detalii

Săptămâna aceasta, discutăm despre cum va arăta viitorul organizațiilor și a departamentului de Resurse Umane, la o nouă ediție a evenimentului „HR UNCOVERED” În perioada 23 – 24 septembrie 2020, BusinessMark are plăcerea să vă invite la „HR UNCOVERED”, eveniment online în cadrul căruia se va discuta despre schimbările prin care organizațiile și departamantele de […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter