Secțiune susținută de

Cegeka România îl numeşte pe Lucian Popovici în funcţia de director of applications

Portal HR \ On the move \ Cegeka România îl numeşte pe Lucian Popovici în funcţia de director of applications
lucian-popovici-director-applications-cegeka-romania

Cegeka România, companie specializată în furnizarea de soluții și servicii IT&C, l-a numit pe Lucian Popovici în funcția de Director of Applications al companiei.

Lucian Popovici va prelua rolul de la Ovidiu Pinghioiu, actualul Country Director al Cegeka România, şi va fi responsabil de creşterea şi managementul portofoliului Cegeka. În prezent, divizia Applications, care deserveşte atât piaţa locală, cât şi clienţi internaţionali, are 250 de angajaţi, iar obiectivul în următorii doi ani este să-şi dubleze echipa şi să ajungă la un număr de 500 de profesionişti.

„Lucian Popovici este un lider respectat, cu o experienţă de succes dovedită în industria IT. Sunt convins că experienţa sa vastă, proactivitatea şi spiritul său antreprenorial vor avea o contribuţie semnificativă la creşterea şi succesul companiei”, a transmis Ovidiu Pinghioiu, Country Director al Cegeka România.

Lucian Popovici are peste 20 de ani de experienţă în industria IT. Acesta a avut un rol esenţial în înfiinţarea Deloitte Digital Romania, unde a fost Director of Engineering timp de şase ani. În timpul mandatului său, Lucian Popovici a reuşit să extindă echipa, ajungând la peste 700 de ingineri IT în mai multe locaţii din România, pe diverse industrii şi tehnologii.  

„Sunt încântat să mă alătur companiei şi aştept cu nerăbdare să-mi pun în valoare experienţa şi să lucrez în strânsă colaborare cu echipa excepţională de la Cegeka pentru a contribui la creşterea continuă a organizaţiei”, a spus Lucian Popovici.

Privind în perspectivă, noul Director al diviziei Applications preconizează o creştere dinamică pentru acest departament, şi se angajează să rămână în fruntea tendinţelor din industrie, oferind soluţii de top pentru clienţii Cegeka, arată sursa citată anterior.

În prezent, divizia Applications deserveşte un număr de peste 30 clienţi, dintre care în proporţie de 90% – companii care activează în piaţa locală, din industrii diverse, precum banking, retail, telecom, insurance, IT, logistics etc. Divizia deserveşte şi clienţi internaţionali din pieţe europene şi americane. Printre clienţii din portofoliu se numără NN, ING, Orange, FAN Courier, Carrefour, Vodafone. 

Data articol: ianuarie 9, 2024
Jurnalistă cu peste 12 ani de presă, în continuă căutare de povești și oameni care schimbă lumea prin educație și inovație, pasionată de istorie gastronomică și cultură.

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam