Secțiune susținută de

Cel mai mare eveniment de Employer Brand – pentru prima dată în România

Portal HR \ Evenimente \ Cel mai mare eveniment de Employer Brand – pentru prima dată în România

Pe 10 aprilie turneul  “2014 International Employer Brand Leadership” se va opri şi în România. Brandingul de angajator reprezintă o preocupare intensă la nivel mondial, iar România face parte dintre cele mai importante ţări vizate în Employer Branding Summits 2014, alături de Italia, Franţa, Rusia, Suedia, Canada, SUA etc.

Brett Minchington, Chairman/CEO al Employer Brand International, recunoscut la  nivel mondial ca o autoritate în employer branding, vine la Bucureşti pentru a-ţi oferi numeroase strategii, ponturi şi studii de caz despre cele mai bune practici de employer branding la nivel global!

Dacă te intereseaza cum să adopţi o abordare strategică pentru branding de angajator care să îţi aducă venituri mai mari, să crească angajamentul şi implicarea angajaţilor, dar şi un management al talentelor mai productiv, rezervă-ţi chiar acum un loc în sală la un Masterclass de excepţie!

Evenimentul este adresat tuturor celor care au autoritate şi sunt direct interesaţi de construirea unui brand de angajator de succes:

  • Directori şi manageri interesaţi de consolidarea brandului de angajator
  • Directori, manageri şi executivi de resurse umane
  • Directori, manageri şi executivi de marketing

Participând la Masterclas-ul “2014 International Employer Brand Leadership” :

  • îţi vei clarifica împreuna cu Brett toate întrebările legate de brandul tău de angajator,
  • vei afla tehnici şi practici de succes (de la companii precum Google, Adidas, IBM, Linkedin, Banco de Santander),
  • vei descoperi cum să gestionezi un proiect integrat de branding de angajator,
  • ve învăţa cum să construieşti o strategie coerenta de promovare a brandului de angajator, cum să foloseşti la maxim tehnologia şi social media şi cum să masori precis succesul iniţiativelor de branding.

Pentru mai multe detalii şi înscriere, vizitează pagina International Employer Brand Leadership  sau contacteaz-o pe Andreea Ristache prin email: andreea.ristache@learningnetwork.ro sau la telefon 0746.258.719

Evenimentul este organizat de RoMarketing şi LearningNetwork.ro .

Data articol: februarie 21, 2014

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam