Secțiune susținută de

Cel mai mare eveniment educațional din România ajunge în weekend în București

Portal HR \ Actual \ Cel mai mare eveniment educațional din România ajunge în weekend în București

Ajuns la cea de-a 19-a ediție, RIUF-The Romanian International University Fair revine în acest weekend, pe 1 și 2 octombrie, la Sala Palatului din București, cu o ediție în care își va surprinde vizitatorii cu activități noi și universitpți aflate în premieră în România.

Jumatate dintre universitățile de stat din Marea Britanie vor fi prezente la RIUF în această toamnă

Peste 90 de expozanți din țări precum România, Marea Britanie, Olanda, Danemarca, Franța, USA, Australia, Spania sau Germania sunt pregătiți să răspundă la întrebările legate de programele de studiu (licență, masterat, MBA, doctorat) din țară și din străinătate. La RIUF vor fi prezente mai mult de 40 de universități din Marea Britanie precum: Imperial College London, University of Nottingham, University of Sheffield, Birmingham University. Printre universitățile care vor participa la targ se numară și Coventry University, care va premia vizitatorii RIUF cu o excursie de două persoane în Coventry și Londra (mai multe detalii se găsesc pe pagina de facebook sau pe site-ul evenimentului).

Consiliere educațională și de orientare în carieră gratuită în timpul evenimentului

Pe langa gama variată de universități prezente, la RIUF poți interacționa cu organizațiile orientate către programele de dezvoltare personală, profesională și orientare în carieră sau care oferă cursuri de limbi straine. Astfel, pe lângă consilierea educațională, Târgul Internațional de Universități oferă tinerilor români o experiență completă și o imagine de ansamblu asupra parcursului lor profesional.

Mai mult, cei care se înscriu și participă la RIUF, vor primi după eveniment o ofertă educațională personalizată în funcție de țările și domeniile de interes ale acestora.

RIUF YouForum, conferința dedicată 100% elevilor și studenților

RIUF YouForum îi ajută pe cei prezenți la eveniment să afle ce carieră sau program de studiu li se potrivește, inspirându-se de la oamenii din echipele celor mai cunoscute și apreciate branduri românești și interacționând direct cu reprezentanții celor mai căutate universități din România și din străinătate.

Sebastian Olar (Former Creative Director UNTOLD Festival), Paula Herlo (Jurnalist PRO TV), Iulian Văcărean (Fondator Femei pe Mătăsari), Andrei Stamatian (Prim Vicepreședinte CEC Bank), Marta Popescu (fotograf) sunt doar o parte dintre cei peste 45 de invitați din România și din străinătate pe care îi vor cunoaște cei prezenți la RIUF YouForum.

Pe 1 și 2 octombrie, la Sala Palatului, vizitatorii vor găsi pe lângă cele peste 90 de universități și instituții educaționale:

  • 7 ateliere practice despre cum îți construiești un CV creativ, fotografie, IT&gaming, medicină, turism, business, creative writing și web design;
  • 6 sesiuni de discuții despre cum îți poți alege facultatea potrivită, avantajele voluntariatului, creative thinking, learning versus doing;
  • Peste 25 de prezentări ale programelor de studii și ale universităților internaționale prezente la RIUF-The Romanian International University Fair.

Vino la RIUF să afli tot ce trebuie să știi legat de studiile în România sau în străinătate și să descoperi că este mult mai ușor decât crezi să studiezi unde vrei. Înregistrează-te pe www.riuf.ro și vino în București, pe 1-2 octombrie, la Sala Palatului; Iași, 4 octombrie Palas Congress Hall sau Timișoara pe 6 octombrie, la Hotel Continental.

Data articol: septembrie 28, 2016

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam