Hot Now

Cele mai recente studii de caz de la Harvard despre investiții și finanțare

17 05 2013, Portal HR , Comenteaza, 3.006 afisari

Workshopul „Investiții și finanțare”, susținut de Péter Barta, CEO FPP, organizat de Fundația Post-Privatizare (FPP) și Maastricht School of Management Romania (MSM) va avea loc în datele de 21-22 mai 2013, la sediul MSM. În cadrul celui de-al treilea seminar din seria Business Mentoring Program, participanții vor învăța despre cum pot avea succes în obținerea de investiții și finanțări folosind cele mai recente studii de caz de la Harvard Business School.

Procesul de obținere a investițiilor și finanțărilor este unul complex, dar, din fericire, este un proces ai cărui pași pot fi învățați. Și pentru a fi învățați din cele mai bune surse, am ales să oferim participanților la workshop acces la cele mai noi studii de la Harvard Business School. Prin parcurgerea acestor studii de caz, aceștia vor putea afla cum companii similare au acționat în situații similare și, datorită aplicabilității acestora, vor putea să-și reconfigureze strategia de abordare a investitorilor și obținere a finanțării ”, a declarat Péter Barta, CEO FPP.

Péter, CEO FPP, membru în board-ul Venture Connect și business angel, este consultant cu o vastă experiență în management, iar în calitatea sa de antreprenor și angel investor a investit în multe proiecte de succes și a participat, ca membru al juriului, la numeroase competiții dedicate startup-urilor.

Modul în care o companie nouă sau una deja existentă, obține fonduri pentru a-și finanța dezvoltarea este vital pentru succesul de lungă durată al companiei. Lecțiile convenționale și neconvenționale predate în cadrul acestui modul despre planificarea și execuția procesului de finanțare se vor dovedi foarte valoroase. Pe de altă parte, execuția nesatisfăcătoare a acestui proces schimbă procesul de distribuție de fonduri și distruge o companie promițătoare. Acest workshop executiv de două zile destinat fondatorilor, directorilor executivi (CEO) și directorilor financiari (CFO) ai noilor companii și ai companiilor existente care au oportunități de creștere semnificative, îi va ajuta pe aceștia să înțeleagă procesul de finanțare și le va arăta modul în care acest context poate fi aplicat în situații reale.

Business Mentoring Program este un program de training, dezvoltat de Fundația Post-Privatizare, a cărui curriculă este gândită la nivelul de complexitate și exigență corespunzător unui MBA. Seminariile programului sunt susținute de către profesori de prestigiu de la două dintre cele mai importante centre de învățământ din lume: Martin Trust Center for MIT Entrepreneurship și INSEAD. Programul este implementat și dezvoltat în România de către Fundația Post-Privatizare, în parteneriat cu Maastricht School of Management.

Numărul de locuri în cadrul programului este limitat, dar încă se mai pot face înscrieri pentru seminarul de Investiții și finanțare. Înregistrarea se face în urma completării unui formular disponibil pe site-ul www.businessmentoring.ro . Tot aici se pot găsi informații suplimentare despre Business Mentoring Program, calendarul workshop-urilor și modalitatea de participare.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Aproximativ 500.000 de căutări au fost făcute, de la începutul anului, pe eJobs.ro de către candidații aflați în căutarea unui loc de muncă. Numărul este în creștere față de aceeași perioadă a anului trecut, evoluție reflectată și în nivelul aplicărilor înregistrate în luna ianuarie, când a fost depășit pragul de 1 milion. Prima lună din […]

Detalii

Cătălina Dodu se alătură EY România ca Partener în cadrul departamentului de Consultanţă,începând cu luna februarie 2023. Bogdan Ion, Country Managing Partner EY România și Moldova și Chief Operating Officer pentru EY Europa Centrală și de Sud-Est și Regiunea Asiei Centrale: „În calitate de Cybersecurity Leader pentru EY South Cluster şi Tehnology Consulting Leader pentru […]

Detalii

82% dintre angajați ar renunța la locul de muncă din cauza unui manager nepotrivit FUTURE Manager – programul ce ajută tinerii și profesorii să își dezvolte competențele de lideri. FUTURE Manager este programul gratuit care se lansează în România pentru studenții și profesorii universitari care doresc să își dezvolte competențele de management și să fie […]

Detalii

Valentin Ștefan, Director General Compania Națională Poșta Română vine la cea de-a 12-aediție a evenimentului anual HR 2.0 – Ce îi motivează pe angajați în vremuri de criză,organizat de Wall-Street.ro. Publicația Wall-Street.ro te invită pe 23 februarie 2023 la „HR 2.0 – Ce îi motivează peangajați în vremuri de criză”, unde va fi invitat ca […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter