Hot Now

Cele mai recente studii de caz de la Harvard despre investiții și finanțare

17 05 2013, Portal HR , Comenteaza, 2.598 afisari

Workshopul „Investiții și finanțare”, susținut de Péter Barta, CEO FPP, organizat de Fundația Post-Privatizare (FPP) și Maastricht School of Management Romania (MSM) va avea loc în datele de 21-22 mai 2013, la sediul MSM. În cadrul celui de-al treilea seminar din seria Business Mentoring Program, participanții vor învăța despre cum pot avea succes în obținerea de investiții și finanțări folosind cele mai recente studii de caz de la Harvard Business School.

Procesul de obținere a investițiilor și finanțărilor este unul complex, dar, din fericire, este un proces ai cărui pași pot fi învățați. Și pentru a fi învățați din cele mai bune surse, am ales să oferim participanților la workshop acces la cele mai noi studii de la Harvard Business School. Prin parcurgerea acestor studii de caz, aceștia vor putea afla cum companii similare au acționat în situații similare și, datorită aplicabilității acestora, vor putea să-și reconfigureze strategia de abordare a investitorilor și obținere a finanțării ”, a declarat Péter Barta, CEO FPP.

Péter, CEO FPP, membru în board-ul Venture Connect și business angel, este consultant cu o vastă experiență în management, iar în calitatea sa de antreprenor și angel investor a investit în multe proiecte de succes și a participat, ca membru al juriului, la numeroase competiții dedicate startup-urilor.

Modul în care o companie nouă sau una deja existentă, obține fonduri pentru a-și finanța dezvoltarea este vital pentru succesul de lungă durată al companiei. Lecțiile convenționale și neconvenționale predate în cadrul acestui modul despre planificarea și execuția procesului de finanțare se vor dovedi foarte valoroase. Pe de altă parte, execuția nesatisfăcătoare a acestui proces schimbă procesul de distribuție de fonduri și distruge o companie promițătoare. Acest workshop executiv de două zile destinat fondatorilor, directorilor executivi (CEO) și directorilor financiari (CFO) ai noilor companii și ai companiilor existente care au oportunități de creștere semnificative, îi va ajuta pe aceștia să înțeleagă procesul de finanțare și le va arăta modul în care acest context poate fi aplicat în situații reale.

Business Mentoring Program este un program de training, dezvoltat de Fundația Post-Privatizare, a cărui curriculă este gândită la nivelul de complexitate și exigență corespunzător unui MBA. Seminariile programului sunt susținute de către profesori de prestigiu de la două dintre cele mai importante centre de învățământ din lume: Martin Trust Center for MIT Entrepreneurship și INSEAD. Programul este implementat și dezvoltat în România de către Fundația Post-Privatizare, în parteneriat cu Maastricht School of Management.

Numărul de locuri în cadrul programului este limitat, dar încă se mai pot face înscrieri pentru seminarul de Investiții și finanțare. Înregistrarea se face în urma completării unui formular disponibil pe site-ul www.businessmentoring.ro . Tot aici se pot găsi informații suplimentare despre Business Mentoring Program, calendarul workshop-urilor și modalitatea de participare.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Școala de Valori a lansat pe 20 iulie Tabăra online Laboratorul de cariere, o premieră în educația alternativă românească: primul program de experiențe pentru succes în care tinerii cu vârste între 16 – 20 ani își pot dezvolta abilitățile și identifica oportunitățile de dezvoltare academică și de carieră. Înscrierea în tabăra are loc până pe […]

Detalii

Absolvenții din promoția 2020 de la ciclul de licență și masterat din toată țara, dar și tinerii profesioniști care se află în căutarea unui loc de muncă sau unui program de internship/trainee sunt invitați să acceseze gratuit portalul de carieră Hipo.ro, unde până pe 14 august, se desfășoară Târgul Virtual pentru Absolvenți 2020, un eveniment […]

Detalii

Redacția Avocatnet a scris în ultimele luni despre foarte multe aspecte ce țin de relația angajator – salariat în contextul epidemiei de coronavirus. Acesta este motivul pentru care au putut să pună azi informațiile cap la cap pentru a face un ghid orientativ util pentru orice companie activă în momentul de față sau care se […]

Detalii

În perioada 1-9 septembrie 2020 se va desfășura ediția a XIV-a a Școlii de Vară HR Club Next Generation, dedicată studenților și masteranzilor pasionați de resurse umane. Adaptându-ne “noului normal”, formatul va fi puţin diferit faţă de anii trecuţi, iar cursurile se vor desfăşura pe o platformă virtuală, însă obiectivul rămâne acelaşi: continuăm să ne […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter