Hot Now

Cisco Live!: Cisco anunță o serie de inovații care vor ajuta la conturarea unui viitor incluziv pentru toți

01 04 2021, Portal HR , Comenteaza, 750 afisari

Cisco a lansat în cadrul Cisco Live! o serie de inovații care îi vor ajuta pe clienți să își transforme aplicațiile, să își susțină eficient echipele, să își securizeze organizațiile și să își transforme infrastructura.

Cisco organizează în perioada 31 martie-1 aprilie 2021 evenimentul global virtual Cisco Live!, la care participă peste 90.000 de clienți și parteneri, din peste 200 de țări din întreaga lume. Experiența digitală de două zile cu tema „Turn IT Up” recunoaște eforturile depuse de clienți și parteneri, care sunt eroii IT ai organizațiilor lor, în special în aceste vremuri dificile.

Anul trecut ne-a arătat că suntem mai puternici împreună și că tehnologia ne poate ajuta să găsim noi modalități de a conecta, securiza și automatiza o lume în continuă schimbare și din ce în ce mai digitală.

„Ne aflăm într-un moment unic, în care putem modela viitorul care se află înaintea noastră și, pentru a face acest lucru, avem nevoie de tehnologia potrivită pentru a pune bazele unei fundații”, a spus Chuck Robbins, președinte și CEO Cisco. „Odată cu inovațiile pe care le prezentăm săptămâna aceasta, clienții noștri din întreaga lume vor putea să conecteze, securizeze și automatizeze IT-ul în viitor și, în același timp, să folosească tehnologia pentru a stimula un viitor incluziv pentru toți.”

Noutățile Cisco Live!

  • Cisco redefinește infrastructura de internet pentru un viitor incluziv: Digitalizarea rapidă și 5G vor crea posibilități extraordinare pentru mulți oameni, dar nu pentru toți. Un viitor incluziv presupune transformarea rețelei care schimbă pentru totdeauna economia internetului. Cisco a vorbit despre strategia sa pentru Internetul viitorului, prezentând mai multe inovații în siliciu, optică, software și sisteme care redefinesc rețelele.
  • Cisco Plus – strategia Cisco as-a-service: Clienții au nevoie de mai multe opțiuni în ceea ce privește tipurile de soluții pe care le cumpără și modul în care le achiziționează. Cisco a prezentat Cisco Plus, strategia prin care va oferi majoritatea soluțiilor din portofoliu ca serviciu, în timp. Cisco Plus simplifică practicile IT și de achiziții pentru a oferi clienților o viteză și o agilitate mai mari. Oferă un consum flexibil în data center pentru rețea, putere de procesare și stocare. Cisco a lansat, de asemenea, o ofertă extinsă SASE concepută pentru a ajuta clienții să construiască o fundație SASE și să treacă în viitor la un model as-a-service.
  • Cisco Secure prezintă viitorul fără parole – securitate simplificată: Consecințele utilizării parolelor sunt bine cunoscute. Parolele sunt ușor de compromis și greu de gestionat, costând organizațiile miliarde de dolari anual. Cisco Secure a lansat autentificarea fără parole de la Duo, agnostică din punct de vedere al infrastructurii, care permite utilizatorilor să nu mai folosească parole și să se conecteze în siguranță la aplicațiile cloud prin chei de securitate sau elemente biometrice. Autentificarea fără parole Duo face parte din platforma Cisco zero-trust, care oferă mai multe niveluri de monitorizare și control pentru dispozitive și comportamentele de utilizare, pentru a întări securitatea în momentul conectării.
  • Vizibilitate superioară la nivel de aplicații și internet: Vizibilitatea dincolo de rețeaua organizației este din ce în ce mai importantă, deoarece echipele tehnice accelerează adoptarea soluțiilor SaaS, internet și cloud pentru strategiile de lucru hibride. Cisco a anunțat integrarea soluției ThousandEyes pentru internet și cloud intelligence, cu portofoliul de switch-uri Cisco Catalyst 9000 și Cisco AppDynamics Dash Studio, prezentând prima și singura ofertă din industrie care asigură vizibilitate completă pentru rețelele enterprise și cloud.
  • Cisco anunță cea mai extinsă arhitectură SASE, care oferă protecție completă de la terminale până în cloud: Accelerarea activității hibride și tranziția către cloud a sporit nivelul de complexitate al gestionării rețelelor și al securității, suprafața de atac extinzându-se la nivel de utilizatori, dispozitive, aplicații și date. Cisco simplifică operațiunile de rețea și securitate cu arhitectura extinsă Secure Access Service Edge (SASE), oferind posibilitatea de a achiziționa toate componentele de bază într-o ofertă integrată, dar și flexibilitatea de a trece rapid, în viitor, la un serviciu unificat pe bază de abonament. Cisco a prezentat, de asemenea, inovațiile aduse platformei cloud SecureX, care oferă protecție completă de la terminale până în cloud.
  • În a doua zi de la Cisco Live! vor fi prezentate mai multe noutăți Cisco Webex, care se adaugă la cele 400 de funcționalități recent lansate și care vor ajuta oamenii să lucreze mai inteligent și să-și îmbunătățească experiența de lucru, dar și noutăți despre soluțiile Cisco Contact Center.

Mai aveți timp să vă înregistrați și să participați la Cisco Live! Pentru mai multe informații accesați site-ul Cisco Live!.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Anul 2023 a fost unul dificil pentru sectorul IT, atât la nivel global, dar mai ales în România. Pe de o parte, concedieri semnificative în prima parte a anului au lăsat foarte mulți candidați în căutare de job într-o piață cu pretenții tot mai ridicate, iar pe de altă parte, impozitarea veniturilor de peste 10.000 […]

Detalii

Customer Experience Romania organizează CX Conference Bucharest 2023, un eveniment conceput pentru a sustine transformarea domeniul experienței clienților în România. Conferința va avea loc pe data de 25 octombrie la Nord Events Centre și se adresează liderilor din domeniul CX, marketing, resurse umane, customer care, customer service, vânzări, operațiuni și antreprenorilor romani. CX Conference Bucharest […]

Detalii

91,2% dintre angajatorii care au participat la cel mai recent sondaj derulat de eJobs România au declarat că au în plan să facă angajări până la finalul anului. 5,4% spun că au blocat toate angajările, în timp ce 3,4% nu știu exact care va fi cursul evenimentelor până la final de an. Dintre cei care […]

Detalii

Independenți, pragmatici, la curent cu noile tehnologii, tinerii din generația Z sunt deciși să își trăiască viața și să își construiască parcursul educațional și profesional conform propriului set de valori. Anual, la IUF- The International University Fair participă peste 20.000 de elevi și studenți. Datele ultimelor ediții ne arată că tinerii din România sunt din […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter