Secțiune susținută de

Cluj Napoca Business Days 2012

Portal HR \ Evenimente \ Cluj Napoca Business Days 2012

În perioada 27-28 iunie se va desfășura la Cluj-Napoca a doua ediție din seria de 4 evenimente Business Days. Evenimentul se desfășoară la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. La această ediție, organizatorii pun la dispoziție mai multe tipuri de tichete de acces MULTIPASS, dar și tichete ALL INCLUSIVE. Înscrierile se pot face online aici.

Ediţia Business Days de anul acesta de la Cluj Napoca are ca temă centrală de dezbatere Antreprenoriatul și managementul de succes. Evenimentul va avea în componența sa mese rotunde la care participanții vor putea dezbate alături de specialiști pe marginea a 4 teme majore:

1.     Strategia antreprenorială

2.     Outsourcing

3.     Comunicare și PR în vremuri tulburi

4.     Strategia modernă de management al resurselor umane

Programul complet precum și secțiunile evenimentului le puteți vedea aici.

Organizatorii promit să aducă și de această dată cei mai buni speakeri din țară, care să ofere participanților o viziune complexă asupra mediului de afaceri din Romania, abordând subiecte centrate pe teme precum: trendurile și tendințele afacerilor, idei de afaceri, exemple de afaceri și proiecte de succes, respectiv povești motivaționale și idei inspiraționale.

Printre vorbitorii de calibru pe care-i vom putea urmări la această ediție se numără: Marius Ghenea, Bogdan Comănescu, Vlad Stan, Florentin Banu, Eusebiu Burcaș, Andy Szekely, Mădălina Uceanu, Mihai Stănescu, Péter Barta, Hedi Hóka, Victor Miron, Gabriel Biriș, Dan Sântimbreanu, Frederic Lasnier, Ioana Hațegan, Simona Baciu și mulți alții. Lista completă se poate vedea accesând pagina dedicată speakerilor.

La conferinţă sunt asteptaţi antreprenori, manageri, specialiști și consultanți din diverse domenii. Scopul principal al evenimentului este acela de a oferi o platformă de oportunități de networking, acces la know-how de calitate, analize și trenduri de piață, traininguri și workshopuri cu aplicabilitate imediată.

Data articol: iunie 15, 2012

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam