Hot Now

Coaching și antreprenoriat

22 09 2011, Portal HR , Comenteaza, 4.300 afisari

Săptămâna trecută a avut loc primul eveniment Coaching Support Group din toamna aceasta. Coaching Support Group – București este un program de întâlniri lunare, dezvoltat de către Noble Manhattan U.K. împreună cu Alina Buzatu – Coach Support Leader și echipa din care fac parte: Andreea Voroneanu, Cristina Eremia, Paul Costin, Irina Toma, Brîndușa Bulașa și Carmen Popișteanu. 

Evenimentele sunt destinate celor interesați de dezvoltarea personală și profesională prin coaching. În aceste întâlniri veți găsi soluții practice de dezvoltare a businessului, networking, noutăți privind piața coachingului din Romania, toate concentrate în 2 ore de discuții interesante.

Invitatul evenimentului de săptămâna trecută a fost Vlad Stan. Cu o experiență de peste 12 ani în antreprenoriat, Vlad Stan crează în 2009 Bucharest Hubb – un spațiu de lucru dedicat antreprenorilor online, extrem de bine primit și apreciat. Momentan, prin proiectul lui de suflet, Business Design Accademy, Vlad dă un impuls fantastic de energie celor care vor să-și înceapă propriul business.

Un speaker carismatic și un foarte bun antreprenor care și-a creat un nume respectat și apreciat în România prin susținerea de workshop-uri, seminarii, grupuri de networking pe teme legate de business, antreprenoriat și dezvoltare personala, Vlad Stan, a vorbit la Coaching Support Group despre antreprenoriat si coaching.

Dupa eveniment, Vlad Stan a declarat:

„Mulțumesc Alinei Buzatu pentru invitație și mă bucur că am putut fi de folos pentru participanții de la Coaching Support Group București.

Cred că cea mai mare nevoie în coaching e să înțelegi exact pe cine vrei să ajuți, care e nevoia lui și chiar și la cum o poți face ar putea apare noi metode creative în loc de actualul sistem de coaching. 

Ca orice business, cel din zona de coaching are nevoie de instrumente și tehnici specifice unui antreprenor. Invităm oamenii interesați de dezvoltarea propriului business la workshop-ul de mindset design for business.”

În paralel, feedback-urile participanților au inclus aprecieri atât despre utilitatea ideilor vehiculate și a discutiilor, cât si despre oportunitatea de a crea conexiuni valoroase cu profesioniști interesați de calitatea muncii lor.

Mai multe detalii despre compania Noble Manhattan care organizează Coaching Support Group, precum și despre programele de coaching în derulare, gasiți aici.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Tehnologiile sigure de colaborare care ajută oamenii să lucreze de oriunde reprezintă o preocupare majoră pentru orice CIO, punând presiune pe echipele IT nevoite să asigure suport atât pentru angajații care lucrează de la distanță, cât și pentru planificarea revenirii la birou. Cisco (NASDAQ: CSCO) anunță câteva îmbunătățiri cheie aduse soluției Webex, pentru a răspunde […]

Detalii

În perioada 24-25 iunie 2020, BusinessMark a organizat cel de-al 30-lea eveniment de HR. Ediția de anul acesta a marcat și o premieră, „Tomorrow@Work” fiind prima conferință din această serie care s-a desfășurat exclusiv în mediul online. Pe parcursul celor două zile, specialiști români și internaționali au analizat și dezbătut trei factori cu rol determinant […]

Detalii

MyDesks.ro vine în ajutorul freelancerilor și antreprenorilor din România și lansează MyDesks Work, o platformă de job-uri și proiecte punctuale pentru cei care aleg să lucreze de la distanță. Ideea platformei a apărut în plină pandemie, când interesul pentru proiecte remote și freelancing a crescut în România cu peste 40%, conform Google Trends. Cu această […]

Detalii

Piața muncii se află într-o continuă dezvoltare ceea ce face ca o mare parte dintre angajatori să caute constant noi talente în cadrul companiilor. Pentru a se integra în piața muncii studenții au nevoie de o dezvoltare majoră atât a competențelor hard, precum și a celor soft: comunicare, lucrul în echipă, creativitate sau responsabilitate. „Profesorii […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter