Secțiune susținută de

Coca-Cola HBC a lansat Programul de Management Trainee „Destination: Management”

Portal HR \ Actual \ Coca-Cola HBC a lansat Programul de Management Trainee „Destination: Management”

Vineri, 30 martie, Coca-Cola HBC Romania a lansat Programul de Management Trainee “Destination: Management”, care își propune să selecteze și să pregăteasca o nouă generație de manageri în 4 din departamentele companiei: Commercial, Marketing, Human Resources și Supply Chain.

„Destination: Management” se adresează tinerilor pasionați și talentați, studenți în ani terminali sau proaspăt abolvenți. În program sunt disponibile șase pozitii, în orașele București și Ploiesti, împărțite astfel:

  • Commercial Management Trainee – două poziții (București);
  • Marketing Management Trainee – o poziție (București)
  • Human Resources Management Trainee – o poziție (București);
  • Logistics Management Trainee – o poziție (București);
  • Production Management Trainee – o poziție (Ploiești).

Programul va demara în octombrie 2012 și va avea o durată de doi ani.

„La Coca-Cola HBC, ne propunem să recunoaștem talentul și să îi ajutăm pe tinerii pasionați și cu potențial să devină cei mai buni profesioniști. Programul de Management Trainee “Destination: Management!” ne va da oportunitatea de a descoperi și forma liderii de mâine – cei care ne vor conduce echipa și vor asigura succesul Coca-Cola HBC în viitor.”, a declarat Simona Simion-Popescu, Country HR Manager Romania & Moldova, Coca-Cola HBC.

„Destination: Management” este un program complex de dezvoltare profesională accelerată, care se va derula în trei etape:

–        Entry Level – cunoașterea companiei și a modului de desfășurare a activității în departamentul ales;

–        Second Level – gestionarea proiectelor proprii în cadrul altor 2 departamente pentru dezvoltarea unei imagini de ansamblu;

–        Third Level – gestionarea unei echipe.

În fiecare dintre aceste etape, cei șase tineri selectați vor acumula experiență profesională și își vor îmbunătăți abilitățile necesare pentru a deveni viitori manageri în cadrul Coca-Cola HBC Romania. Sub îndrumarea seniorilor care le vor ghida pregătirea, ei vor petrece timp în toate departamentele companiei pentru a-și înțelege mai bine propriul rol și își vor exersa competențele de planificare și de coordonare a echipelor.

Dacă ești interesat(ă), poți să aplici în perioada 30 martie – 15 iunie pe site-ul de carieră al companiei www.cchbcjobs.ro.

Mai multe detalii despre program și condițiile de aplicare pot fi găsite online pe site-ul www.cchbcjobs.ro în secțiunea Management Trainee și pe pagina de Facebook Talente Nedescoperite.

Data articol: aprilie 3, 2012

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam