Secțiune susținută de

Coca-Cola HBC caută viitoarea generație de tineri manageri

Portal HR \ Actual \ Coca-Cola HBC caută viitoarea generație de tineri manageri

Joi, 21 martie, Coca-Cola HBC Romania a lansat cea de-a doua ediție a Programului de Management Trainee “Destination: Management”. Cu un număr dublu de poziții față de ediția anterioară și o Școală de Business ca parte a  procesului de selecție, programul își propune să recruteze 11 tineri absolvenți cu potențial care să devină viitoarea generație de manageri ai Coca-Cola HBC.

 „Destination: Management” este un program de dezvoltare profesională accelerată care se adresează tinerilor talentati, studenți în ultimul an sau proaspăt absolvenți. Astfel, la finalul perioadei de pregătire de 2 ani, cei 11 Trainee vor deține abilitățile necesare pentru a ocupa o funcție de management în cadrul companiei.

Cele 11 poziții vor fi disponibile în 5 departamente ale companiei – Vânzări, Financiar, Marketing, Logistică și Producție – și în 3 orașe în care Coca-Cola HBC deține operațiuni – București, Timișoara și Dorna:

 • Sales Management Trainee – o poziție (București);
 • Key Accounts Management Trainee – două poziții (București);
  • Financial Management Trainee – două poziții (București);
  • Marketing Management Trainee – două poziții (București)
  • Logistics Management Trainee – o poziție (București);
  • Production Management Trainee – o poziție (Timișoara);
  • Planning Management Trainee – o poziție (București);
  • Quality Assurance Management Trainee – o poziție (Dorna).

Aplicarea se realizează în perioada 21 martie – 1 iunie pe site-ul de carieră al companiei www.cchbcjobs.ro, urmând ca programul să debuteze în toamna acestui an.

 „La Coca-Cola HBC, echipa este cel mai valoros „ingredient” al performanței noastre. Pornind de la succesul primei ediții de Management Trainee, am decis să continuăm căutarea de tineri talentați și să le oferim oportunitatea de a deveni managerii de top de mâine. Iar Școala de Business Coca-Cola HBC va fi nu doar cadrul perfect în care să le descoperim potențialul, ci și elementul care va transforma programul de Management Trainee într-o experiență unică pentru candidați.”, a declarat Corina Licea, Country HR Manager Romania și Moldova, Coca-Cola HBC.

Anul acesta, pentru prima data, programul va include și „Scoala de Business Coca-Cola HBC”, care va reprezenta o etapă importantă a procesului de selecție a candidaților. Timp de o săptămână, 30 de finaliști vor lua parte la un program intens de cunoaștere a companiei și vor interacționa cu managerii Coca-Cola HBC șn cadrul prezentărilor și exercițiilor practice de business.

Odată recrutați, cei 11 Trainee vor parcurge 3 etape în cadrul programului „Destination: Management”:

–        First Level – cunoașterea companiei și a activităților caracteristice departamentului ales;

–        Second Level – gestionarea proiectelor proprii și interacțiunea cu celelalte departamente ale companiei pentru dezvoltarea unei imagini de ansamblu;

–        Third Level – gestionarea unei echipe.

Fiecare etapă a programului este gândită astfel încât să le ofere Trainee-ilor o experiență de business variată, care să îi pregătească pentru gestionarea cu succes a viitorului rol în organizație. Pe parcursul perioadei de pregătire, fiecare din cei 11 Trainee va lucra sub îndrumarea unui mentor, care îi va ghida în evoluția lor profesională și personală.

Mai multe detalii despre program și condițiile de aplicare pot fi găsite online pe site-ul www.cchbcjobs.ro în secțiunea Management Trainee și pe pagina de Facebook Talente Nedescoperite. Poveștile primei generații de Trainee pot fi citite pe blogul dedicat: www.blog.cchbcjobs.ro

Data articol: martie 22, 2013

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam