Hot Now

Competiția Fabricat în Țara lui Andrei în etapa workshop-urilor

11 04 2013, Portal HR , Comenteaza, 2.636 afisari

La sfarsitul lunii ianuarie s-a lansat competiția Fabricat în Tara lui Andrei, lansare care a avut loc în Brutăria Concordia.

Sunteți curioși să aflați ce s-a mai întâmplat din ianuarie până acum?

Iată un infografic pe această temă (click pe imagine pentru a o mări):

Infografic Fabricat in Tara lui Andrei

Cu alte cuvinte:

1.      În competiție au fost înscrise 512 idei de afaceri sociale din diverse domenii de activitate.

2.      La finalul lunii martie au fost desemnați cei 20 de finalisti ale căror idei vor schimba în bine comunitățile din care fac parte. Puteți vedea aici lista celor 20 de finaliști & ideile lor pentru comunități.

3.      Săptămâna trecută, cei 20 de finaliști au început deja workshop-urile susținute de reprezentanții Petrom și de specialiștii în antreprenoriat social, NESsT. La aceste workshop-uri finaliștii vor afla care sunt pașii următori pentru dezvoltarea afacerilor lor și li se va testa capacitatea de a conduce o afacere socială. 

Citiți mai multe despre acest subiect în acest articol pe blog-ul Tarii lui Andrei cu câteva vorbe despre toate cele 20 de idei de afaceri sociale.

Zilele viitoare, pe același blog, vor fi publicate articole cu informatii detaliate despre afacerile sociale propuse și cu detalii despre fiecare inițiator. Iar dacă vreți să vedeți cum arată un om determinat să schimbe în bine comunitatea din care face parte, vă invităm să aruncați o privire pe albumul foto de la la primul workshop al finaliștilor.   

Această perioadă cu workshop-urile de pregătire organizațională, de training de fezabilitate și de pregatire a unui business plan va dura până în octombrie, iar în noiembrie vor fi desemnați cei 10 câștigători ai finanțărilor în valoare de câte 32.000 de euro.

Noi le urăm succes tuturor finaliștilor și așteptăm cu interes vești proaspete!

Adauga comentariu

Cele mai noi
Alina Botica / Portal HR

Alina Botica este fotografă, cu specializare în fotografia de beauty, portret și cea de boudoir, reușind să facă femeile să se simtă bine în pielea lor ca să-și poată exprima feminitatea și printr-un shooting foto profesionist. N-a fost mereu simplu și nu și-a găsit nișa de specializare dintr-o dată, ci a trecut prin mai multe […]

Detalii

În perioada 11 – 22 septembrie 2023, a avut loc o nouă ediție a Școlii de Vară HR Club Next Gen. Programul a avut ca scop dezvoltarea profesională și personală a celor 12 participanți, printr-o abordare practică și interactivă. Rezultatul? Formarea unei noi generații de profesioniști HR de elită, care să înțeleagă și să poată […]

Detalii

39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor, în timp ce 49,8% spun că este ok, dar s-ar putea și mai bine. Doar 10,7% nu au niciun motiv de nemulțumire din acest punct de vedere. Cu toate acestea, o eventuală renegociere salarială pare a fi o […]

Detalii

Şapte companii de renume din România au intrat în finala competiţiei Top WellBeing Employer, ce premiază implicarea acestora pentru a oferi o stare de bine a angajaților și a comunității în care activează. Arctic SA, BCR, KPMG, Majorel Romania, mindit.io, Phillip Morris Romania și Provident Financial Romania au trecut de semifinala primei ediții a acestei […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter