Secțiune susținută de

Competiția „Idei din țara lui Andrei”

Portal HR \ Actual \ Competiția „Idei din țara lui Andrei”

Conform unui studiu al GfK România, 8 din 10 români nu au nicio motivaţie pentru a-şi îmbunătăţi condițiile de viață. Pentru a creşte procentul de români care cred ca schimbarea se poate realiza prin forțe proprii, Petrom lansează competiția de proiecte “Idei din Țara lui Andrei”.

Idei din Țara lui Andrei” sprijină românii cu spirit de inițiativă să îmbunătățească viețile celor din jur. Competiția este deschisă tuturor  organizațiilor neguvernamentale, instituțiilor publice sau de învățământ dar și oricărei persoane dornice să rezolve problemele comunității în care trăiește. Cei interesați se pot înscrie până pe 24 iunie 2013, pe site-ul www.taraluiandrei.ro.

160.000 de euro este valoarea totală a finanţarilor acordate de Petrom în cadrul competiției.

Idei din Țara lui Andrei” continuă tradiția competiției Orașul tău încheiată în 2012. În ultimii 3 ani am finanțat cu peste 300.000 de euro proiecte de dezvoltare a comunităților din România propuse de peste 500 de români. Acesta este motivul pentru care vom sprijini în continuare aceasta competiție care sperăm să crească procentul celor care vor să schimbe România”- declară Mona Nicolici, Manager Sustenabilitate, Petrom.

Competiţia din Ţara lui Andrei e gândită în aşa fel încât să adune un grup larg de oameni: părinţi, cadre didactice, reprezentanți ai instituţiilor publice care îşi unesc forţele pentru un singur scop, şi anume, îmbunătăţirea sistemului de educaţie. ” – Magdalena Nichifor – Dați-mi o altă școală, proiect câștigător în 2011.

„Proiectul nostru de a moderniza Observatorul din Bârlad avea mare nevoie de soluţia de finanţare oferită de Petrom, iar seriozitatea organizatorilor m-a convins că acest program este unul de încredere.” – Ciprian Vîntdevară – Modernizarea Observatorului Astronomic Bârlad, proiect câștigător în 2011.

Pentru mai multe informaţii despre competiția din acest an, puteți accesa www.taraluiandrei.ro.

Data articol: mai 29, 2013

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam