Hot Now

Comunitatea oamenilor de HR se reunește la Employer Branding Conference 2021

04 08 2021, Portal HR , Comenteaza, 2.125 afisari

În ultimul an, multe companii au fost nevoite să se reinventeze pentru a ține pasul cu schimbările din societate. Contextul pandemiei a influențat atât modul în care lucrăm, dar și locul din care lucrăm.

Pe 29 septembrie, Employer Branding Conference 2021 vine în mijlocul comunității de HR cu o ediție gândită special să ofere soluții pentru marile provocări din HR și Employer Branding, cu care companiile se confruntă în al doilea an de pandemie.

Alături de reputați specialiști, conferința oferă know-how valoros și util în crearea unor programe atractive și eficiente de recrutare și retenție, aduce în prim plan noi strategii de succes în employer branding, precum și bune practici pentru vremurile actuale.

Printre vorbitorii acestei ediții se numără: Georgiana Alecu (Recruitment & Employer Branding Manager, Lidl), Judith Kis (Human Resources Director & Logistic Director, Groupama Asigurări România), Delia Rotaru (VP People & Organisation, eMAG), Sorin Bănulescu (People Director, Heineken România), Nicoleta Deliu (Head of Communication, BCR), Cristina Uleșan (Human Resources Director, Brico Depot România), Andreea Baciu (Chief Culture Officer, UiPath), Georgiana Miron (Marketing, Communication & Client Service Director, Groupama Asigurări România), Mara Folcic (Consumer Experience Insights – Qualitative Researcher, iSense Solutions), Oana Munteanu (Director People & Organisation, PwC România).

STUDIU ÎN EXCLUSIVITATE

Pandemia a impus schimbarea structurilor cu care eram obișnuiți și a transformat experiența colectivă de ,,la locul de muncă” în experiențe individuale ,,WFH”. Integrarea noii realități profesionale a schimbat percepțiile și așteptările angajaților despre experiența în câmpul de muncă. Ce impact au avut aceste schimbări de context și în ce măsură dimensiunea HR poate fi privită prin prisma Human Experience aflăm într-un studiu exclusiv realizat de iSense Solutions, special pentru Employer Branding Conference 2021.

Employer Branding Conference revine anul acesta cu o ediție hibrid, cu participanți în sală și cu audiență online deopotrivă. Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe www.employerbrandingconference.ro.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Majoritatea companiilor care activează în domenii precum cel al construcțiilor au o arie de desfășurare a activității și în alte țări din Uniunea Europeană, fapt ce atrage nevoia de a aloca personal în statul în care se desfășoară respectivul proiect. Accace România, una dintre principalele companii de consultanță de afaceri și externalizare servicii din Europa […]

Detalii

Evensys organizează pe 29 septembrie, la JW Marriott Grand Hotel București, cea de-a noua ediție a celui mai important eveniment despre brandul de angajator din România, Employer Branding Conference. Pe lângă informațiile relevante din cadrul conferinței oferite comunității specialiștilor din HR și EB, anul acesta lansează și prima ediție a Employer Branding Awards. De la […]

Detalii

Salariul mediu al celor care lucrează în resurse umane este de 3.800 de lei, potrivit Salario, comparatorul salarial marca eJobs. În ciuda faptului că este un domeniu cu angajați preponderent specialiști, cu studii superioare, salariile din acest sector sunt depășite de cele din domenii precum automotive, agricultură sau construcții / instalații. Plafoanele de remunerare se […]

Detalii

Radu Diaconu este, începând cu luna iulie 2022, partener al EY România, în cadrul departamentului de consultanță fiscală și juridică (Tax & Law). Radu este avocat specializat în consultanță de business și are o experiență profesională de peste 15 de ani, din care ultimii nouă în cadrul EY. Din noiembrie 2020, Radu este avocat asociat […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter