Hot Now

Conferința Challenges of Coaching 2012

09 10 2012, Portal HR , Comenteaza, 2.976 afisari

Challenges of Coaching 2012, conferinţa anuală organizată de Asociaţia Română pentru Coaching (ARC) in Bucureşti, în perioada 8-9 noiembrie, va oferi participanţilor şi publicului larg o radiografie a pieţei de profil din România, a perspectivelor pieţei de coaching şi a provocărilor cu care se confruntă atât coachi externi cât şi cei ce folosesc coachingul în context organizaţional (manageri şi specialişti de resurse umane, traineri, coachi interni, manageri şi antreprenori).

Challenges of Coaching 2012 va reuni, în acest an, într-un nou format mai dinamic şi interactiv, coachi prestigioşi, fondatori ai principalelor şcoli de coaching din România (Alain Cardon, Gerard O’Donovan, Cătălin Zaharia, Daniel Bichiş), care vor creiona o imagine a viitorului coachingului în România. De asemenea, Mihai Popa-Radu,  Alain Cardon, Mihai Stănescu şi Horea Murgu, fiecare distinşi de comunitate cu titlul de „Coachul Anului”, vor împărtăşi din experienţa lor în business coaching, evidenţiind principalele provocări ale acestei activităţi, atât pentru coachi cât şi pentru clienţii interesaţi.

Conferinţa va include în ambele zile (8-9 noiembrie) şi workshop-uri susţinute de coachi profesionişti de top, pe teme legate atât de life coaching, de creşterea calităţii vieţii, cât şi de coaching de echipă sau de executive coaching.

In plus, în cadrul conferinţei, participanţii vor putea afla direct de la reprezentanţii a trei companii de renume de pe piaţa românească (Vodafone, Kraft Foods şi Citroen) despre experienţa şi rezultatele implementării unor proiecte de coaching la nivel organizaţional. Impactul coachingului la nivel organizaţional poate fi major, iar pentru companiile interesate de modalitatea cea mai potrivită şi mai eficientă de implementare a unor proiecte de coaching este important să cunoască beneficiile, dar în acelasi timp şi provocările care pot să apară. Directori de resurse umane ai companiilor care au iniţiat proiecte organizaţionale de coaching vor împărtăşi, asadar, în cadrul Challenges of Coaching 2012 informaţii utile pentru cei ce doresc să implementeze, la rândul lor, astfel de proiecte.

O altă noutate în desfăşurarea conferinţei de anul acesta o constituie prezentarea a două proiecte de coaching din domeniul educaţional, unice în Romania: CROS- Inovaţie prin educaţie şi ZBURD- Educaţie prin coaching.

Programul complet al conferinţei şi informaţii pentru participanţi sunt disponibile online, pe pagina web a Asociaţiei Române pentru Coaching (ARC) la adresa www.coaching-arc.ro. Participanţii care se înscriu până pe 15 octombrie pot beneficia de tarife speciale.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Peste jumătate dintre angajații români (59%) sunt îngrijorați de impactul incertitudinii economice asupra siguranței locului de muncă, potrivit studiului Randstad Workmonitor, aflat la a  douăzecea ediție. O treime (33%) dintre aceștia sunt îngrijorați de pierderea locului de muncă, procent care crește la 43 % în cazul celor cu vârsta cuprinsă între 45-54 de ani. „Ediția […]

Detalii

Compania Huawei este recunoscută ca angajator de top în România pentru prima oară și pentru a patra oară consecutiv în Europa, în cadrul Top Employers 2023 anunțat recent.  Obținerea certificării Top Employer demonstrează angajamentul organizației de a contribui la o lume mai bună pe piața forței de muncă, care se manifestă prin excelență în politicile […]

Detalii

2022 a fost anul în care angajații au reînceput să se întoarcă la munca de la birou, după doi ani în care stilul de muncă remote a fost mai degrabă regula decât excepția, iar 2023 pare că va continua această tendință. Potrivit datelor celui mai recent sondaj realizat de eJobs România, în acest moment, 46,1% […]

Detalii

Tot mai mulți se plâng de lipsa de pregătirea a noilor generații, însă foarte puțin se adaptează nevoilor lor „Tinerii de azi au nevoie de activități practice și vor teoria doar ca suport.” +1200 tineri și profesori din toată țara au beneficiat de programul ce a inovat educația 72% dintre tinerii de azi regretă că […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter