Hot Now

Conferința ICF România “Cum demonstrezi eficiența în coaching măsurând rezultatele”

20 05 2013, Portal HR , Comenteaza, 5.481 afisari

ICF România anunță cea de-a cincea ediție a conferinței anuale organizate de comunitate, propunând pentru acest an tematica: “Cum demonstrezi eficiența în coaching măsurând rezultatele”. În cadrul întâlnirii se vor discuta modalități concrete și măsurabile prin care eficiența coaching-ului poate fi demonstrată. Conferința are loc pe 30 mai la Ramada Plaza București.

ICF România organizează anual conferința capitolului local al (ICF) International Coach Federation. Pentru următoarea întâlnire: Cum demonstrezi eficiența în coaching măsurând rezultatele”, evenimentul își propune să strângă coachi acreditați ICF, coachi aflați în procesul de formare în cadrul diverselor școli de specialitate, manageri sau antreprenori care folosesc coaching-ul ca intrument în dezvoltarea lor și a echipei pe care o conduc.

În cadrul sesiunii din 30 mai, participanții vor putea diseca studii de caz atent selectate pentru a prezenta rezultatele obținute și motivele pentru care coaching-ul este o metodă eficientă de transformare și de obținere a unor rezultate concrete. Vor prezenta propriile studii de caz veterani ai pieței locale de coaching, precum Mihai Stănescu, Rodica Obancea și Raluca Mohanu, alături de coachi din noul val, precum Dan Staicu și Laura Hurubaru. Fiecare studiu de caz e urmat de sesiuni de întrebări și răspunsuri.

Anul acesta aducem cinci coachi ai pietei locale ce vor prezenta cât mai concret prin studii de caz eficiența coaching-ului reflectată în rezultatele obținute alături de proprii clienți. Încercăm în fiecare an să aducem și discuții noi, actuale în industria noastră, iar cei care vor participa anul acesta vor putea pleca cu o mai bună înțelegere a comportamentului și reacțiilor noastre și ale clienților noștri,  o mai buna înțelegere a rolului brandingului personal; și de asemenea o mai buna înțelegere a generației Y, o nișă în plină dezvoltare”, spune Monica NICOLESCU, Președintele ICF România.

Întâlnirea Cum demostrezi eficiența în coaching măsurând rezultatele” mai propune spre discuție și alte subiecte importante, printre care:“Harta brandului personal”, alături de Alina Tudose (Managing Director & Head of Strategy, Chon & Jansen JWT) care va explica ce însemnă branding-ul din perspectiva unui coach, antreprenor și freelancer, “Coaching pentru generația Y“, alături de Vlad Bog (HR Country Lead, Microsoft), punctând care sunt caracteristicile generației Y și cum coaching-ul poate avea o influența importantă. 

De asemenea, Ana Iorga (Managing Partner, Lemon Studio), expert în Neuromarketing, va prezenta modalități prin care neuroștiința poate fi utilizată în coaching.

Coaching-ul se bazează pe ajutorul pe care îl acordă clientului în a își schimba comportamentul, a dobândi noi atitudini sau abilități pe care vrea să le dezvolte. Toate acestea au la baza procesul de învățare și motivația clientului de a obtine ceea ce își dorește. Toate aceste principii au un substrat neurologic: înțelegerea modului de a reacționa al creierului nostru și a felului în care suntem conectați. În cadrul conferinței, voi veni cu sfaturi și exerciții concrete, iar din principiile  neuroștiinței vom extrage niște aplicații practice pentru domeniul coachingului”, Ana IORGA, Managing Partner, Lemon Studio.

Pentru mai multe detalii despre conferința organizață de ICF România și participare, accesați website-ul: http://www.coachfederation.ro/.

Adauga comentariu

Cele mai noi

În perioada 2-6 martie, Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (SiSC) pregătește cea de-a IX-a ediție a proiectului Spring IT. SiSC este cea mai veche organizație studențească din Academia de Studii Economice din București, care a realizat peste 200 de proiecte, desfășurate cu succes, în decursul a 23 de ani de […]

Detalii

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de joburi din România, Angajatori de TOP dedicat tuturor candidaților, indiferent de nivelul de experiență. Eveniment de carieră consacrat în București și Timișoara, Angajatori de TOP se extinde în Constanța, Ploiești, Pitești, Craiova și oferă oportunități de carieră pentru candidații cu studii superioare și medii care sunt […]

Detalii

–   Prima platformă de wellbeing ce reunește peste 100 de programe dedicate sănătății fizice și psiho-emoționale a angajaților și familiilor acestora; –   Segmentarea în premieră a programelor pe cele două categorii de generații care constituie mai mult de 75% din forța de muncă: Generația X și Millennials; –   Programele sunt accesibile în 40% în formatul atelierelor experiențiale și […]

Detalii

Este un drept al angajatorilor să le stabilească angajaților lor obiective de performanță profesională, dar este o obligație a acestora față de angajați, începând de la momentul angajării, să le arate care sunt criteriile de evaluare profesională și care e procedura. Printre elementele obligatorii ale regulamentului intern regăsim, de altfel, criteriile și procedura de evaluare […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter