Hot Now

Conferința ICF România “Cum demonstrezi eficiența în coaching măsurând rezultatele”

20 05 2013, Portal HR , Comenteaza, 5.555 afisari

ICF România anunță cea de-a cincea ediție a conferinței anuale organizate de comunitate, propunând pentru acest an tematica: “Cum demonstrezi eficiența în coaching măsurând rezultatele”. În cadrul întâlnirii se vor discuta modalități concrete și măsurabile prin care eficiența coaching-ului poate fi demonstrată. Conferința are loc pe 30 mai la Ramada Plaza București.

ICF România organizează anual conferința capitolului local al (ICF) International Coach Federation. Pentru următoarea întâlnire: Cum demonstrezi eficiența în coaching măsurând rezultatele”, evenimentul își propune să strângă coachi acreditați ICF, coachi aflați în procesul de formare în cadrul diverselor școli de specialitate, manageri sau antreprenori care folosesc coaching-ul ca intrument în dezvoltarea lor și a echipei pe care o conduc.

În cadrul sesiunii din 30 mai, participanții vor putea diseca studii de caz atent selectate pentru a prezenta rezultatele obținute și motivele pentru care coaching-ul este o metodă eficientă de transformare și de obținere a unor rezultate concrete. Vor prezenta propriile studii de caz veterani ai pieței locale de coaching, precum Mihai Stănescu, Rodica Obancea și Raluca Mohanu, alături de coachi din noul val, precum Dan Staicu și Laura Hurubaru. Fiecare studiu de caz e urmat de sesiuni de întrebări și răspunsuri.

Anul acesta aducem cinci coachi ai pietei locale ce vor prezenta cât mai concret prin studii de caz eficiența coaching-ului reflectată în rezultatele obținute alături de proprii clienți. Încercăm în fiecare an să aducem și discuții noi, actuale în industria noastră, iar cei care vor participa anul acesta vor putea pleca cu o mai bună înțelegere a comportamentului și reacțiilor noastre și ale clienților noștri,  o mai buna înțelegere a rolului brandingului personal; și de asemenea o mai buna înțelegere a generației Y, o nișă în plină dezvoltare”, spune Monica NICOLESCU, Președintele ICF România.

Întâlnirea Cum demostrezi eficiența în coaching măsurând rezultatele” mai propune spre discuție și alte subiecte importante, printre care:“Harta brandului personal”, alături de Alina Tudose (Managing Director & Head of Strategy, Chon & Jansen JWT) care va explica ce însemnă branding-ul din perspectiva unui coach, antreprenor și freelancer, “Coaching pentru generația Y“, alături de Vlad Bog (HR Country Lead, Microsoft), punctând care sunt caracteristicile generației Y și cum coaching-ul poate avea o influența importantă. 

De asemenea, Ana Iorga (Managing Partner, Lemon Studio), expert în Neuromarketing, va prezenta modalități prin care neuroștiința poate fi utilizată în coaching.

Coaching-ul se bazează pe ajutorul pe care îl acordă clientului în a își schimba comportamentul, a dobândi noi atitudini sau abilități pe care vrea să le dezvolte. Toate acestea au la baza procesul de învățare și motivația clientului de a obtine ceea ce își dorește. Toate aceste principii au un substrat neurologic: înțelegerea modului de a reacționa al creierului nostru și a felului în care suntem conectați. În cadrul conferinței, voi veni cu sfaturi și exerciții concrete, iar din principiile  neuroștiinței vom extrage niște aplicații practice pentru domeniul coachingului”, Ana IORGA, Managing Partner, Lemon Studio.

Pentru mai multe detalii despre conferința organizață de ICF România și participare, accesați website-ul: http://www.coachfederation.ro/.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Școala de Valori a lansat pe 20 iulie Tabăra online Laboratorul de cariere, o premieră în educația alternativă românească: primul program de experiențe pentru succes în care tinerii cu vârste între 16 – 20 ani își pot dezvolta abilitățile și identifica oportunitățile de dezvoltare academică și de carieră. Înscrierea în tabăra are loc până pe […]

Detalii

Absolvenții din promoția 2020 de la ciclul de licență și masterat din toată țara, dar și tinerii profesioniști care se află în căutarea unui loc de muncă sau unui program de internship/trainee sunt invitați să acceseze gratuit portalul de carieră Hipo.ro, unde până pe 14 august, se desfășoară Târgul Virtual pentru Absolvenți 2020, un eveniment […]

Detalii

Redacția Avocatnet a scris în ultimele luni despre foarte multe aspecte ce țin de relația angajator – salariat în contextul epidemiei de coronavirus. Acesta este motivul pentru care au putut să pună azi informațiile cap la cap pentru a face un ghid orientativ util pentru orice companie activă în momentul de față sau care se […]

Detalii

În perioada 1-9 septembrie 2020 se va desfășura ediția a XIV-a a Școlii de Vară HR Club Next Generation, dedicată studenților și masteranzilor pasionați de resurse umane. Adaptându-ne “noului normal”, formatul va fi puţin diferit faţă de anii trecuţi, iar cursurile se vor desfăşura pe o platformă virtuală, însă obiectivul rămâne acelaşi: continuăm să ne […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter