Hot Now

Conferința ICF România “Cum demonstrezi eficiența în coaching măsurând rezultatele”

20 05 2013, Portal HR , Comenteaza, 5.499 afisari

ICF România anunță cea de-a cincea ediție a conferinței anuale organizate de comunitate, propunând pentru acest an tematica: “Cum demonstrezi eficiența în coaching măsurând rezultatele”. În cadrul întâlnirii se vor discuta modalități concrete și măsurabile prin care eficiența coaching-ului poate fi demonstrată. Conferința are loc pe 30 mai la Ramada Plaza București.

ICF România organizează anual conferința capitolului local al (ICF) International Coach Federation. Pentru următoarea întâlnire: Cum demonstrezi eficiența în coaching măsurând rezultatele”, evenimentul își propune să strângă coachi acreditați ICF, coachi aflați în procesul de formare în cadrul diverselor școli de specialitate, manageri sau antreprenori care folosesc coaching-ul ca intrument în dezvoltarea lor și a echipei pe care o conduc.

În cadrul sesiunii din 30 mai, participanții vor putea diseca studii de caz atent selectate pentru a prezenta rezultatele obținute și motivele pentru care coaching-ul este o metodă eficientă de transformare și de obținere a unor rezultate concrete. Vor prezenta propriile studii de caz veterani ai pieței locale de coaching, precum Mihai Stănescu, Rodica Obancea și Raluca Mohanu, alături de coachi din noul val, precum Dan Staicu și Laura Hurubaru. Fiecare studiu de caz e urmat de sesiuni de întrebări și răspunsuri.

Anul acesta aducem cinci coachi ai pietei locale ce vor prezenta cât mai concret prin studii de caz eficiența coaching-ului reflectată în rezultatele obținute alături de proprii clienți. Încercăm în fiecare an să aducem și discuții noi, actuale în industria noastră, iar cei care vor participa anul acesta vor putea pleca cu o mai bună înțelegere a comportamentului și reacțiilor noastre și ale clienților noștri,  o mai buna înțelegere a rolului brandingului personal; și de asemenea o mai buna înțelegere a generației Y, o nișă în plină dezvoltare”, spune Monica NICOLESCU, Președintele ICF România.

Întâlnirea Cum demostrezi eficiența în coaching măsurând rezultatele” mai propune spre discuție și alte subiecte importante, printre care:“Harta brandului personal”, alături de Alina Tudose (Managing Director & Head of Strategy, Chon & Jansen JWT) care va explica ce însemnă branding-ul din perspectiva unui coach, antreprenor și freelancer, “Coaching pentru generația Y“, alături de Vlad Bog (HR Country Lead, Microsoft), punctând care sunt caracteristicile generației Y și cum coaching-ul poate avea o influența importantă. 

De asemenea, Ana Iorga (Managing Partner, Lemon Studio), expert în Neuromarketing, va prezenta modalități prin care neuroștiința poate fi utilizată în coaching.

Coaching-ul se bazează pe ajutorul pe care îl acordă clientului în a își schimba comportamentul, a dobândi noi atitudini sau abilități pe care vrea să le dezvolte. Toate acestea au la baza procesul de învățare și motivația clientului de a obtine ceea ce își dorește. Toate aceste principii au un substrat neurologic: înțelegerea modului de a reacționa al creierului nostru și a felului în care suntem conectați. În cadrul conferinței, voi veni cu sfaturi și exerciții concrete, iar din principiile  neuroștiinței vom extrage niște aplicații practice pentru domeniul coachingului”, Ana IORGA, Managing Partner, Lemon Studio.

Pentru mai multe detalii despre conferința organizață de ICF România și participare, accesați website-ul: http://www.coachfederation.ro/.

Adauga comentariu

Cele mai noi

În România și în lume se trece printr-o perioadă fără precedent, primind o lecție pentru care nu avem prea mult exercițiu: solidaritatea. Este important ca acum să înțelegem și să reflectăm la lucrurile mici care pot face diferența și care pot aduce o îmbunătățire atât țării, cât și întregii planete.  Din 2015, Națiunile Unite ne […]

Detalii

Revista CARIERE împreună cu EY organizează vineri 3 aprilie, de la ora 11:30 până la 12:30, primul webinar online din seria “Bright Talks in Difficult Times” în cadrul căruia alături de invitați se va discuta despre cele mai bune practici de securizare a angajaților aplicate de către angajatori în situația actuală. Acest webinar face parte […]

Detalii

În pandemie, munca la domiciliu nu mai este un moft ci o opțiune viabilă pentru majoritatea companiilor. Pentru că știm că, oricât de mult ne-ar ajuta tehnologia să ne reinventăm modul de a munci, în realitate lucrurile sunt mult mai dificile decât par la prima vedere, vă recomandăm azi o lectură utilă de la Editura […]

Detalii

Pandemia actuală are un impact asupra economiei la nivel global, iar domeniul construcțiilor nu constituie o excepție. Potrivit unui studiu demarat de IBC Focus, lider de piață în monitorizarea șantierelor din România, pe un eșantion de peste 300 de companii active în domeniu, 31% dintre respondenți estimează că în perioada următoare va crește rata șomajului. […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter