Hot Now

Conferinţa Naţională HR Club 2018 – EXperience Conference: 25 octombrie 2018, București  

09 10 2018, Portal HR , Comenteaza, 1.460 afisari

Pe 25 octombrie a.c., la Crowne Plaza Bucureşti, va avea loc a 14-a ediţie a Conferinţei Naţionale HR Club, EXperience Conference. Evenimentul, dedicat directorilor de companii, managerilor şi practicienilor în Resurse Umane, dar şi antreprenorilor, este construit în jurul conceptului de organizaţie irezistibilă pentru angajaţi, punând accentul pe employee experience (EX) – ceea ce oamenii întâlnesc, observă sau simt în cursul „călătoriei” lor ca angajaţi în cadrul unei organizaţii.

Invitaţii conferinţei. O strategie EX de succes ar trebui să fie fundamentată pe acţiuni şi proiecte de HR care întăresc legătura emoţională a oamenilor cu munca lor şi cu organizaţia din care fac parte. Despre modurile de a realiza acest lucru vor vorbi:

  • Josh Bersin – considerat unul dintre mai importanţi analişti internaţionali ai industriei de HR, studiază de aproape 20 de ani lumea muncii, practicile de HR şi leadership şi piaţa generală a talentelor din domeniul tehnologiei. Fondator al companiei Bersin™ by Deloitte, Bersin oferă consultanţă pentru marile organizaţii, contribuind astfel la iniţiativele majore de cercetare. În acelaşi timp, este membru al Consiliului Director al UK Berkeley Executive Education. În cadrul conferinţei, Bersin va prezenta noul său model pentru atingerea succesului organizaţional, care cuprinde acele elemente necesare pentru a crea tipul de cultură a muncii care generează employee engagement şi performanţă şi care atrage talente de top. De asemenea, Bersin va susţine un Master Class intitulat „Creating the Irresistible Employee Experience”, care va oferi participanţilor o hartă personalizată pentru îmbunătăţirea employee experience & engagement în organizaţiile din care fac parte.
  • Nandu Nandkishore – retras din cariera corporativă ca CEO/ Executive Vice President Nestlé în Asia, Oceania & Africa, în prezent este mentor şi coach, îndrumând companiile către expansiune globală sustenabilă şi profitabilă. Cu peste 33 de ani de experienţă în industria FMGC, a fost CEO global Nestlé Nutrition în SUA, Europa şi America Latină, precum şi CEO Nestlé în Filipine şi Indonezia. Nandu este şi Executive Fellow of Strategy and Entrepreneurship la London Business School, unde predă programe de MBA şi educaţie executivă. La EXperience Conference, Nandu va vorbi despre importanţa înţelegerii misiunii organizaţiei pe termen mediu şi despre rolul leadership-ului în crearea, cultivarea sau schimbarea culturii. Nandu va susţine şi Master Class-ul „Ten Strategy & Leadership Lessons for Winning in VUCA Environments”, invitându-i pe participanţi să identifice, pentru propria industrie, ce efecte perturbatoare ar trebui să aştepte şi să modeleze.

 

Sesiunea plenară EXperience Drivers. Employee Experience înseamnă şi cum îţi motivezi angajaţii să se implice în proiecte de voluntariat şi Corporate Social Responsibility. În cadrul sesiunii plenare, vom cunoaşte ONG-uri cu poveşti interesante despre proiectele de voluntariat în care angajaţi ai companiilor se implică activ.

  • Georgiana Giba, Project Manager, Asociaţia Global Dignity, ne va povesti despre proiectul „Ora de demnitate”, prin care elevii cu vârste cuprinse între 12 – 18 ani, din şcolile din Bucureşti, sunt provocaţi să descopere conceptul de demnitate şi să înţeleagă importanţa demnităţii pentru dezvoltarea lor. Mesajul central al organizaţiei este „Ai dreptul să devii TU!”.
  • Adriana Preda, Director Executiv, Asociaţia The Social Incubator, va prezenta organizaţia care susţine integrarea socială şi profesională a tinerilor care au părăsit, sau urmează să părăsească, sistemul de protecţie a copilului, cu vârste cuprinse între 16 şi 26 de ani. În 4 ani, organizaţia a reuşit să ajute peste 400 de tineri instituţionalizaţi să facă tranziţia către viaţa adultă.
  • Anca Năstase, Director Executiv, Federaţia VOLUM, va vorbi despre programele de voluntariat corporativ, despre motivaţia şi rolul lor în companiile din România. Federaţia VOLUM are 89 de ONG-uri membre din întreaga ţară, care activează în toate domeniile de activitate şi mobilizează anual peste 20.000 de voluntari în proiectele lor.

 

Mai multe informaţii despre EXperience Conference se pot obţine accesând pagina dedicată sau contactând managerul de comunicare HR Club: Iulia Nani, Mobil: 0737 532 141, e-mail: iulia.nani@hr-club.ro.

Adauga comentariu

Cele mai noi

39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor, în timp ce 49,8% spun că este ok, dar s-ar putea și mai bine. Doar 10,7% nu au niciun motiv de nemulțumire din acest punct de vedere. Cu toate acestea, o eventuală renegociere salarială pare a fi o […]

Detalii

Şapte companii de renume din România au intrat în finala competiţiei Top WellBeing Employer, ce premiază implicarea acestora pentru a oferi o stare de bine a angajaților și a comunității în care activează. Arctic SA, BCR, KPMG, Majorel Romania, mindit.io, Phillip Morris Romania și Provident Financial Romania au trecut de semifinala primei ediții a acestei […]

Detalii

Raluca Burghelea este noul Country Managing Director al Accenture România. Raluca și-a început cariera la Accenture în anul 2007, iar în prezent este Managing Director al Accenture Operations în România, rol pe care îl va păstra. În calitate de Operations Lead, ea a jucat un rol esențial în dezvoltarea activității locale din România în 6 […]

Detalii

Pe 30 septembrie și 1 octombrie, la Sala Palatului din București, va avea loc IUF – The International University Fair, cel mai important eveniment educațional din Sud-Estul Europei. Reprezentanții universităților din 12 țări vor prezenta elevilor de liceu și studenților programele de licență, masterat și facilitățile la care pot avea acces (burse, surse de finanţare, […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter