Hot Now

Connect IT aduce împreună specialiști și pasionați de tehnologie din 11 orașe din România, Bulgaria și Republica Moldova – 27 octombrie, Târgu Mureș

21 10 2022, Portal HR , Comenteaza, 950 afisari

Comunitățile IT din 11 orașe din România, Bulgaria, și Republica Moldova se vor întâlni cu specialiștii Endava în cadrul ediției Connect It din această toamnă. Endava își propune să faciliteze conexiunea dintre comunitățile de tehnologie din Europa Centrală, una dintre zonele importante în care compania operează, și să creeze platforme de interacțiune și schimb de experiență pentru profesioniștii din domeniul IT.

În cadrul evenimentelor Connect IT, specialiștii companiei vor adresa subiecte referitoare la dezvoltarea software, testarea și managementul aplicațiilor. Caravana va ajunge inclusiv în noile orașe în care Endava a deschis birouri anul acesta.

Primul eveniment din România va avea loc pe data de 27 octombrie, la Hotel Plaza din Târgul Mureș. Pasionații de tehnologie sunt așteptați să se alăture pentru a descoperi viitorul dezvoltării software. Tema evenimentului este Creativity Boosters In AI & The Software Development și îi aduce în fața publicului pe Radu Orghidan, Principal Data Scientist & Marinel Marian, Senior Development Consultant care vor împărtăși audienței câteva gânduri despre creativitatea specialistului în IT și Attila Szasz, Senior Architect care va vorbi despre viitorul industriei IT și tendințele  la care ne putem aștepta în următorii 10 ani.

Participarea la eveniment este gratuită, dar necesită înregistrare pe platforma dedicată.

„Ne bucurăm când vedem că de la ediție la ediție caravana Connect IT are din ce în ce mai mulți participanți și că interesul față de subiectele abordate crește. Cred că, pornind de la pasiunea pentru tehnologie, participanții își pot construi cariere solide și pot performa într-un mediu competitiv, în plină dezvoltare. Am pus mereu pe primul loc oamenii cu care lucrăm și ne-am îndreptat atenția spre descoperirea de noi talente din comunitățile locale. Această direcție se reflectă și în seria de evenimente Connect IT. Ne dorim să punem la dispoziția celor interesați resurse valoroase, împărtășite de experți din domeniu și să facilităm schimbul de experiențe.”, a declarat Monica Daliu, Regional Head of People.

Pe parcursul celor două luni, specialiștii IT pot participa la evenimentele Connect IT care vor avea loc în mai multe orașe din România (Târgu Mureș, Galați, Timișoara, Iași, Pitești și  Sibiu), Moldova (Bălți și Chișinău), Bulgaria (Plovdiv, Ruse și Varna), în format fizic. Lista completă a datelor și locațiilor poate fi consultată mai jos.

 • 20 octombrie – Bălți
 • 27 octombrie – Târgu Mureș
 • 3 noiembrie – Galați
 • 3 noiembrie – Plovdiv
 • 4 noiembrie – Chișinău
 • 10 noiembrie – Timișoara
 • 10 noiembrie – Iași  
 • 17 noiembrie – Pitești
 • 17 noiembrie – Ruse
 • 24 noiembrie – Varna
 • 24 noiembrie  – Sibiu

Mai multe detalii despre tematicile abordate în fiecare oraș și modalitățile de înscriere, vor fi publicate în curând pe paginile de social media ale companiei Endava.

Despre Connect IT 

Concept powered by Endava, Connect IT organizează o serie de evenimente dedicate comunității de IT cu scopul de a crea o rețea puternică de profesioniști IT din diverse domenii. Mai mult, prin intermediul Connect IT, Endava își propune să ofere și o platformă care să faciliteze schimbul de experiențe și bune practici în domeniu. 

Despre Endava 

Endava reimaginează relația dintre oameni și tehnologie. Prin valorificarea tehnologiilor de ultimă generație, echipele agile și multidisciplinare oferă o combinație de strategii de produs și tehnologie, experiențe inteligente și inginerie de clasă mondială pentru a ajuta clienții să devină companii digitale, bazate pe experiență, sprijinindu-i în călătoria lor de la generarea de idei la dezvoltarea și implementarea de produse, platforme și soluții. Endava colaborează cu clienții săi, integrându-se perfect cu echipele acestora, catalizand ideile și furnizând soluții robuste.

Endava deservește clienții în industriile de Plăți, Servicii Financiare, TMT (Tehnologie, Media si Telecom), Bunuri de consum, Retail, Logistică și Asistență medicală. Endava avea la 30 iunie 2022, 11.853 angajați în locații care deserversc clienții în Asia-Pacific, Orientul Mijlociu, America de Nord și Europa de Vest și centre de livrare în Argentina, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Columbia, Croația, Malaezia, Mexic, Moldova, Macedonia de Nord, Polonia, România, Serbia, Slovenia și Uruguay.

Adauga comentariu

Cele mai noi

39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor, în timp ce 49,8% spun că este ok, dar s-ar putea și mai bine. Doar 10,7% nu au niciun motiv de nemulțumire din acest punct de vedere. Cu toate acestea, o eventuală renegociere salarială pare a fi o […]

Detalii

Şapte companii de renume din România au intrat în finala competiţiei Top WellBeing Employer, ce premiază implicarea acestora pentru a oferi o stare de bine a angajaților și a comunității în care activează. Arctic SA, BCR, KPMG, Majorel Romania, mindit.io, Phillip Morris Romania și Provident Financial Romania au trecut de semifinala primei ediții a acestei […]

Detalii

Raluca Burghelea este noul Country Managing Director al Accenture România. Raluca și-a început cariera la Accenture în anul 2007, iar în prezent este Managing Director al Accenture Operations în România, rol pe care îl va păstra. În calitate de Operations Lead, ea a jucat un rol esențial în dezvoltarea activității locale din România în 6 […]

Detalii

Pe 30 septembrie și 1 octombrie, la Sala Palatului din București, va avea loc IUF – The International University Fair, cel mai important eveniment educațional din Sud-Estul Europei. Reprezentanții universităților din 12 țări vor prezenta elevilor de liceu și studenților programele de licență, masterat și facilitățile la care pot avea acces (burse, surse de finanţare, […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter