Hot Now

Conștientizarea – un pas înainte pentru deblocarea celor mai valoroase resurse ale noastre

07 02 2013, Portal HR , Comenteaza, 2.702 afisari

În luna februarie, cei de la Coaching Support Group au decis să vă aducă noutăţi din domeniul dezvoltării de sine, tocmai pentru a completa secretele pe care și-au propus să vi le dezvăluie în cadrul evenimentelor lor din acest an.

Împreună cu invitata lor, Ioana Pielescu, vor explora metode clare de Conştientizare şi vor face un pas înainte pentru deblocarea celor mai valoroase resurse ale noastre.

Pornind de la premisa că fiecare dintre noi deţinem puterea şi reţeta magică pentru propriul succes şi propria fericire, cei care vor participa la eveniment vor încerca împreună cu Ioana să se concentreze pe ce se întâmplă în interiorul nostru, pe ce resurse (emoţii, abilităţi, energie, inteligenţă) suntem dispuşi să punem în joc pentru propria noastră reuşită.

Fie că vorbim despre conştientizarea propriilor credinţe, limite sau valori, cei care vor participa vor descoperi în cadrul întâlnirii Coaching Support Group din luna februarie că, prin voinţa, curaj şi răbdare, putem accesa resurse nebănuite şi putem veni „in joc” cu forţe despre care nici nu bănuiam că se află în arsenalul nostru.

Ioana Pielescu, Qipa Managing Partner este trainer încă din anul  2002 şi a dezvoltat programe pentru sute de cursanţi de la top management la entry level.  A creat, de asemenea, o serie de workshop-uri în domeniul Professional Development, aplicând principii din Self şi Personal Development şi este de asemenea Executive & Corporate Coach (IIC a€“ Noble Manhattan).

Echipa Coaching Support Group vă aşteaptă aşadar joi, 14 februarie, începând cu ora 18:30.

Detalii despre programul evenimentului, înregistrare și locație puteți găsi aici.

Mai multe detalii despre invitata serii, Ioana Pielescu, găsiți aici.

Înregistrarea se face doar pe bază de înscriere prin formularul de participare, şi implică un cost de 20 RON! Numărul de locuri este limitat.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Aproximativ 500.000 de căutări au fost făcute, de la începutul anului, pe eJobs.ro de către candidații aflați în căutarea unui loc de muncă. Numărul este în creștere față de aceeași perioadă a anului trecut, evoluție reflectată și în nivelul aplicărilor înregistrate în luna ianuarie, când a fost depășit pragul de 1 milion. Prima lună din […]

Detalii

Cătălina Dodu se alătură EY România ca Partener în cadrul departamentului de Consultanţă,începând cu luna februarie 2023. Bogdan Ion, Country Managing Partner EY România și Moldova și Chief Operating Officer pentru EY Europa Centrală și de Sud-Est și Regiunea Asiei Centrale: „În calitate de Cybersecurity Leader pentru EY South Cluster şi Tehnology Consulting Leader pentru […]

Detalii

82% dintre angajați ar renunța la locul de muncă din cauza unui manager nepotrivit FUTURE Manager – programul ce ajută tinerii și profesorii să își dezvolte competențele de lideri. FUTURE Manager este programul gratuit care se lansează în România pentru studenții și profesorii universitari care doresc să își dezvolte competențele de management și să fie […]

Detalii

Valentin Ștefan, Director General Compania Națională Poșta Română vine la cea de-a 12-aediție a evenimentului anual HR 2.0 – Ce îi motivează pe angajați în vremuri de criză,organizat de Wall-Street.ro. Publicația Wall-Street.ro te invită pe 23 februarie 2023 la „HR 2.0 – Ce îi motivează peangajați în vremuri de criză”, unde va fi invitat ca […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter