Hot Now

Conștientizarea – un pas înainte pentru deblocarea celor mai valoroase resurse ale noastre

07 02 2013, Portal HR , Comenteaza, 2.377 afisari

În luna februarie, cei de la Coaching Support Group au decis să vă aducă noutăţi din domeniul dezvoltării de sine, tocmai pentru a completa secretele pe care și-au propus să vi le dezvăluie în cadrul evenimentelor lor din acest an.

Împreună cu invitata lor, Ioana Pielescu, vor explora metode clare de Conştientizare şi vor face un pas înainte pentru deblocarea celor mai valoroase resurse ale noastre.

Pornind de la premisa că fiecare dintre noi deţinem puterea şi reţeta magică pentru propriul succes şi propria fericire, cei care vor participa la eveniment vor încerca împreună cu Ioana să se concentreze pe ce se întâmplă în interiorul nostru, pe ce resurse (emoţii, abilităţi, energie, inteligenţă) suntem dispuşi să punem în joc pentru propria noastră reuşită.

Fie că vorbim despre conştientizarea propriilor credinţe, limite sau valori, cei care vor participa vor descoperi în cadrul întâlnirii Coaching Support Group din luna februarie că, prin voinţa, curaj şi răbdare, putem accesa resurse nebănuite şi putem veni „in joc” cu forţe despre care nici nu bănuiam că se află în arsenalul nostru.

Ioana Pielescu, Qipa Managing Partner este trainer încă din anul  2002 şi a dezvoltat programe pentru sute de cursanţi de la top management la entry level.  A creat, de asemenea, o serie de workshop-uri în domeniul Professional Development, aplicând principii din Self şi Personal Development şi este de asemenea Executive & Corporate Coach (IIC a€“ Noble Manhattan).

Echipa Coaching Support Group vă aşteaptă aşadar joi, 14 februarie, începând cu ora 18:30.

Detalii despre programul evenimentului, înregistrare și locație puteți găsi aici.

Mai multe detalii despre invitata serii, Ioana Pielescu, găsiți aici.

Înregistrarea se face doar pe bază de înscriere prin formularul de participare, şi implică un cost de 20 RON! Numărul de locuri este limitat.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Tehnologiile sigure de colaborare care ajută oamenii să lucreze de oriunde reprezintă o preocupare majoră pentru orice CIO, punând presiune pe echipele IT nevoite să asigure suport atât pentru angajații care lucrează de la distanță, cât și pentru planificarea revenirii la birou. Cisco (NASDAQ: CSCO) anunță câteva îmbunătățiri cheie aduse soluției Webex, pentru a răspunde […]

Detalii

În perioada 24-25 iunie 2020, BusinessMark a organizat cel de-al 30-lea eveniment de HR. Ediția de anul acesta a marcat și o premieră, „Tomorrow@Work” fiind prima conferință din această serie care s-a desfășurat exclusiv în mediul online. Pe parcursul celor două zile, specialiști români și internaționali au analizat și dezbătut trei factori cu rol determinant […]

Detalii

MyDesks.ro vine în ajutorul freelancerilor și antreprenorilor din România și lansează MyDesks Work, o platformă de job-uri și proiecte punctuale pentru cei care aleg să lucreze de la distanță. Ideea platformei a apărut în plină pandemie, când interesul pentru proiecte remote și freelancing a crescut în România cu peste 40%, conform Google Trends. Cu această […]

Detalii

Piața muncii se află într-o continuă dezvoltare ceea ce face ca o mare parte dintre angajatori să caute constant noi talente în cadrul companiilor. Pentru a se integra în piața muncii studenții au nevoie de o dezvoltare majoră atât a competențelor hard, precum și a celor soft: comunicare, lucrul în echipă, creativitate sau responsabilitate. „Profesorii […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter