Hot Now

Conștientizarea – un pas înainte pentru deblocarea celor mai valoroase resurse ale noastre

07 02 2013, Portal HR , Comenteaza, 2.334 afisari

În luna februarie, cei de la Coaching Support Group au decis să vă aducă noutăţi din domeniul dezvoltării de sine, tocmai pentru a completa secretele pe care și-au propus să vi le dezvăluie în cadrul evenimentelor lor din acest an.

Împreună cu invitata lor, Ioana Pielescu, vor explora metode clare de Conştientizare şi vor face un pas înainte pentru deblocarea celor mai valoroase resurse ale noastre.

Pornind de la premisa că fiecare dintre noi deţinem puterea şi reţeta magică pentru propriul succes şi propria fericire, cei care vor participa la eveniment vor încerca împreună cu Ioana să se concentreze pe ce se întâmplă în interiorul nostru, pe ce resurse (emoţii, abilităţi, energie, inteligenţă) suntem dispuşi să punem în joc pentru propria noastră reuşită.

Fie că vorbim despre conştientizarea propriilor credinţe, limite sau valori, cei care vor participa vor descoperi în cadrul întâlnirii Coaching Support Group din luna februarie că, prin voinţa, curaj şi răbdare, putem accesa resurse nebănuite şi putem veni „in joc” cu forţe despre care nici nu bănuiam că se află în arsenalul nostru.

Ioana Pielescu, Qipa Managing Partner este trainer încă din anul  2002 şi a dezvoltat programe pentru sute de cursanţi de la top management la entry level.  A creat, de asemenea, o serie de workshop-uri în domeniul Professional Development, aplicând principii din Self şi Personal Development şi este de asemenea Executive & Corporate Coach (IIC a€“ Noble Manhattan).

Echipa Coaching Support Group vă aşteaptă aşadar joi, 14 februarie, începând cu ora 18:30.

Detalii despre programul evenimentului, înregistrare și locație puteți găsi aici.

Mai multe detalii despre invitata serii, Ioana Pielescu, găsiți aici.

Înregistrarea se face doar pe bază de înscriere prin formularul de participare, şi implică un cost de 20 RON! Numărul de locuri este limitat.

Adauga comentariu

Cele mai noi

În România și în lume se trece printr-o perioadă fără precedent, primind o lecție pentru care nu avem prea mult exercițiu: solidaritatea. Este important ca acum să înțelegem și să reflectăm la lucrurile mici care pot face diferența și care pot aduce o îmbunătățire atât țării, cât și întregii planete.  Din 2015, Națiunile Unite ne […]

Detalii

Revista CARIERE împreună cu EY organizează vineri 3 aprilie, de la ora 11:30 până la 12:30, primul webinar online din seria “Bright Talks in Difficult Times” în cadrul căruia alături de invitați se va discuta despre cele mai bune practici de securizare a angajaților aplicate de către angajatori în situația actuală. Acest webinar face parte […]

Detalii

În pandemie, munca la domiciliu nu mai este un moft ci o opțiune viabilă pentru majoritatea companiilor. Pentru că știm că, oricât de mult ne-ar ajuta tehnologia să ne reinventăm modul de a munci, în realitate lucrurile sunt mult mai dificile decât par la prima vedere, vă recomandăm azi o lectură utilă de la Editura […]

Detalii

Pandemia actuală are un impact asupra economiei la nivel global, iar domeniul construcțiilor nu constituie o excepție. Potrivit unui studiu demarat de IBC Focus, lider de piață în monitorizarea șantierelor din România, pe un eșantion de peste 300 de companii active în domeniu, 31% dintre respondenți estimează că în perioada următoare va crește rata șomajului. […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter