Hot Now

Conștientizarea – un pas înainte pentru deblocarea celor mai valoroase resurse ale noastre

07 02 2013, Portal HR , Comenteaza, 2.379 afisari

În luna februarie, cei de la Coaching Support Group au decis să vă aducă noutăţi din domeniul dezvoltării de sine, tocmai pentru a completa secretele pe care și-au propus să vi le dezvăluie în cadrul evenimentelor lor din acest an.

Împreună cu invitata lor, Ioana Pielescu, vor explora metode clare de Conştientizare şi vor face un pas înainte pentru deblocarea celor mai valoroase resurse ale noastre.

Pornind de la premisa că fiecare dintre noi deţinem puterea şi reţeta magică pentru propriul succes şi propria fericire, cei care vor participa la eveniment vor încerca împreună cu Ioana să se concentreze pe ce se întâmplă în interiorul nostru, pe ce resurse (emoţii, abilităţi, energie, inteligenţă) suntem dispuşi să punem în joc pentru propria noastră reuşită.

Fie că vorbim despre conştientizarea propriilor credinţe, limite sau valori, cei care vor participa vor descoperi în cadrul întâlnirii Coaching Support Group din luna februarie că, prin voinţa, curaj şi răbdare, putem accesa resurse nebănuite şi putem veni „in joc” cu forţe despre care nici nu bănuiam că se află în arsenalul nostru.

Ioana Pielescu, Qipa Managing Partner este trainer încă din anul  2002 şi a dezvoltat programe pentru sute de cursanţi de la top management la entry level.  A creat, de asemenea, o serie de workshop-uri în domeniul Professional Development, aplicând principii din Self şi Personal Development şi este de asemenea Executive & Corporate Coach (IIC a€“ Noble Manhattan).

Echipa Coaching Support Group vă aşteaptă aşadar joi, 14 februarie, începând cu ora 18:30.

Detalii despre programul evenimentului, înregistrare și locație puteți găsi aici.

Mai multe detalii despre invitata serii, Ioana Pielescu, găsiți aici.

Înregistrarea se face doar pe bază de înscriere prin formularul de participare, şi implică un cost de 20 RON! Numărul de locuri este limitat.

Adauga comentariu

Cele mai noi

CIO Council și Revista CARIERE în parteneriat cu Dell Technologies și Intel organizează joi, 16 iulie, între orele 16:00-17:30, evenimentul online cu tema “Leading Change for the Digital Future” care are loc sub umbrela CIO Talks. În ultimele luni am conștientizat cu toții că acum, mai mult ca niciodată, tehnologia trebuie să se afle în […]

Detalii

Deși companiile europene intenționează să accelereze transformarea digitală, este posibil ca investițiile lor mai lente în inovare să nu le permită să ajungă din urmă companiile americane și chineze Două treimi (66%) dintre liderii afacerilor la nivel mondial sunt încrezători că piața europeană va înregistra o revenire relativ rapidă în urma recesiunii economice cauzate de […]

Detalii

Regulamentul intern este un document obligatoriu pentru toți angajatorii și acesta a căpătat o importanță sporită în contextul epidemiei de coronavirus. De ce? Pentru că fiecare angajator trebuie să-și adapteze regulamentul intern la regulile de protecție sanitară stabilite recent prin legislație. Conform Codului muncii, regulamentul intern stabilește aspecte precum regulile de protecție, igienă și securitate în muncă, […]

Detalii

Tehnologiile sigure de colaborare care ajută oamenii să lucreze de oriunde reprezintă o preocupare majoră pentru orice CIO, punând presiune pe echipele IT nevoite să asigure suport atât pentru angajații care lucrează de la distanță, cât și pentru planificarea revenirii la birou. Cisco (NASDAQ: CSCO) anunță câteva îmbunătățiri cheie aduse soluției Webex, pentru a răspunde […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter