Hot Now

Convinge-ne să te trimitem la Cluj-Napoca Business Days 2012

21 06 2012, Portal HR , Comenteaza, 2.964 afisari

Se desfășoara între 27 si 28 iunie la Cluj-Napoca si este a doua ediție din seria de 4 evenimente de acest gen din 2012. Ediția din anul acesta de la Cluj are ca tema centrală Antreprenoriatul și managementul de succes.

Evenimentul va avea în componența sa mese rotunde la care participanții vor putea dezbate alături de specialiști pe marginea a 4 subiecte majore:

1.     Strategia antreprenorială

2.     Outsourcing

3.     Comunicare și PR în vremuri tulburi

4.     Strategia modernă de management al resurselor umane

Programul complet precum și secțiunile evenimentului le puteți vedea aici.

Organizatorii promit să aducă și de această dată cei mai buni speakeri din țară, care să ofere participanților o viziune complexă asupra mediului de afaceri din Romania, abordând subiecte centrate pe teme precum: trendurile și tendințele afacerilor, idei de afaceri, exemple de afaceri și proiecte de succes, respectiv povești motivaționale și idei inspiraționale.

Printre vorbitorii de calibru pe care-i vom putea urmări la această ediție se numără: Marius Ghenea, Bogdan Comănescu, Vlad Stan, Florentin Banu, Eusebiu Burcaș, Andy Szekely, Mădălina Uceanu, Mihai Stănescu, Péter Barta, Hedi Hóka, Victor Miron, Gabriel Biriș, Dan Sântimbreanu, Frederic Lasnier, Ioana Hațegan, Simona Baciu și mulți alții. Lista completă se poate vedea accesând pagina dedicată speakerilor.

PortalHR, împreună cu organizatorii, îți oferă șansa de a participa gratuit la acest eveniment. Avem 3 tichete de acces gratuit pentru cei care ne conving că este esențial pentru evoluția lor și a organizației în care activează să participe.

Scrie-ne la office@portalhr.ro până mâine, 22 iunie 2012, și convinge-ne să te trimitem la Cluj Napoca Business Days 2012.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Anul 2023 a fost unul dificil pentru sectorul IT, atât la nivel global, dar mai ales în România. Pe de o parte, concedieri semnificative în prima parte a anului au lăsat foarte mulți candidați în căutare de job într-o piață cu pretenții tot mai ridicate, iar pe de altă parte, impozitarea veniturilor de peste 10.000 […]

Detalii

Customer Experience Romania organizează CX Conference Bucharest 2023, un eveniment conceput pentru a sustine transformarea domeniul experienței clienților în România. Conferința va avea loc pe data de 25 octombrie la Nord Events Centre și se adresează liderilor din domeniul CX, marketing, resurse umane, customer care, customer service, vânzări, operațiuni și antreprenorilor romani. CX Conference Bucharest […]

Detalii

91,2% dintre angajatorii care au participat la cel mai recent sondaj derulat de eJobs România au declarat că au în plan să facă angajări până la finalul anului. 5,4% spun că au blocat toate angajările, în timp ce 3,4% nu știu exact care va fi cursul evenimentelor până la final de an. Dintre cei care […]

Detalii

Independenți, pragmatici, la curent cu noile tehnologii, tinerii din generația Z sunt deciși să își trăiască viața și să își construiască parcursul educațional și profesional conform propriului set de valori. Anual, la IUF- The International University Fair participă peste 20.000 de elevi și studenți. Datele ultimelor ediții ne arată că tinerii din România sunt din […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter