Secțiune susținută de

Creative Fitness Studio – ediție intensivă de weekend

Portal HR \ Evenimente \ Creative Fitness Studio – ediție intensivă de weekend

Ediția de weekend a Creative Fitness Studio este un atelier intensiv de descoperire, stimulare și dezvoltare a creativității desfășurat în luna la iulie la Snagov și Sibiu.

Cele 2 zile de antrenament vor regrupa 12 exerciții individuale, de grup sau de echipă într-un format dinamic, interactiv și ludic care îmbină tehnici din advertising, elemente de neuroștiință, puzzle-uri, precum și ultimele tendințe internaționale în materie de formare a adulților.

Formatul deschis este echilibrat de așa natură încât să asigure fiecărui participant atenția necesară din partea celor doi antrenori, cât și oportunitatea de a beneficia la maxim de exercițiile oferite în funcție de nivelul de implicare al fiecăruia.

Pentru cine este un weekend intens creativ?

Programul se adresează tuturor celor care sunt conștienți de rolul creativității în viața lor profesională și personală, precum și în dezvoltarea potențialului lor uman individual.

Nu există limită de vârstă, niciun profil demografic sau profesional preferat.

De atelierele noastre au beneficiat cu succes atât studenți și tineri antreprenori, cât și manageri și profesioniști din domenii precum banking, logistică, media și comunicare, IT, ONG.

Metodele de antrenament sunt atent calibrate la așteptările participanților, pe care le vom culege în momentul înscrierii, cât și pe toată durata atelierului.

Ne mândrim cu un proces de formare organic și flexibil care înglobează și capacitează ușor personalități diverse.

Cum se desfasoara un weekend intens creativ?

Mizăm pe o experiență intensă distribuită uniform pe parcursul a 2 zile și 16 ore de antrenament efectiv.

Fiecare zi este compusă din 2 module a câte 3 exerciții, desfășurate în prima, respectiv a doua parte a zilei.

În cele 48 de ore de antrenament creativ intensiv veți parcurge toate etapele naturale ale procesului creativ: analiză creativă, generare de idei, dezvoltare de idei, implementare creativă. Fiecare dintre cele 4 module de sine stătătoare include studii de caz și trei exerciții dedicate. Cele patru etape vor fi parcurse cursiv, firul roșu fiind rezolvarea unei situații reale și imediate.

Ziua 1

– Dimineață – Aerobic mental: analizăm problema întorcând-o pe toate fețele, pentru a înțelege în mod creativ universul care ne-a adus în impas.

– După-amiază – Creșterea tonusului creativ: generăm idei pe bandă, ne surprindem cu o plajă largă de soluții posibile la ceea ce ne frământă.

Ziua 2

– Dimineață – Definirea masei creative: dezvoltăm ideile generate, le conturăm și deprindem elemente de planificare creativă pentru o vedere de ansamblu asupra soluțiilor.

– După-amiază – Ridicare de greutăți: învățăm să punem ideile în aplicare în mod creativ, să fim ingenioși, eficienți și adaptabili la resursele disponibile.

Perioadele de relaxare și mesele nu au fost lăsate la voia întâmplării, propunând un mix de aerobic mental, mini-sesiuni de coaching și alți stimuli creativi.

Meniul a fost ales urmând recomandările nutriționiștilor în ceea ce privește amplificarea proceselor cerebrale și echilibrarea fluxului de neurotransmițători.

Află mai multe informații și înscrie-te la ediția din 14 – 15 iulie sau din 20 – 22 iulie 2012 aici.

Data articol: iulie 5, 2012

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam