Secțiune susținută de

Creative Fitness Studio – o soluție inedită de dezvoltare și exersare a creativității

Portal HR \ Actual \ Creative Fitness Studio – o soluție inedită de dezvoltare și exersare a creativității

Fundatia Friends For Friends (FFFF) anunță lansarea pe 27 martie a celui mai nou program de exersare și dezvoltare a creativității – Creative Fitness Studio.

Creative Fitness Studio este un proiect care se va desfășura pe mai multe luni. Primele patru săptămâni vor include opt sesiuni – în fiecare marti si joi – cu abonamente tip sala de fitness, pe diverse nivele. Accesul este limitat la 26 de participanți.

Ideea acestui tip de antrenament a apărut în urma unor chestionare aplicate în cadrul membrilor și partenerilor Fundației, care și-au afirmat atât dorința, cât și marea nevoie de creativitate în toate aspectele vieții – profesionale și personale. Ca rezultat general al cercetării, creativitatea este asociată cu găsirea soluțiilor la probleme și generare de idei noi, având aplicabilitate în orice departament. Utilitatea ei acoperă procese de la depășirea diverselor provocări, probleme de poziționare, comunicare și interacțiune umană, până la dezvoltarea de noi produse și solutii de marketing și vânzări.

Așa cum la o sală de sport te antrenezi pentru dezvoltarea și menținerea masei musculare, la studioul nostru vii, îți antrenezi creierul și îți păstrezi tonusul creativ. Creativitatea este un dar pe care îl avem cu toții, însa pe care îl folosim mai mult sau mai puțin, în funcție de cât de conștienți suntem. Creativitatea se descoperă și se antrenează. Tot ea ne duce la progres și inovație.” a declarat Beatrice Weber – Fundația Friends For Friends.

Cei doi traineri, profesioniști cu experiență de peste zece ani în educație și industriile creative, motivează acest nou concept: pentru Vlad Ioan Tausance “Creativitatea este mai mult invidiată decât practicată. Oricine poate să treaca peste aceste prejudecăți poate să-și pună creativitatea la lucru. Este doar o problemă de antrenament și suflu.”, iar în viziunea Sandrei Ghițescu “Creativitatea este abilitatea de a trece în mod jucăuș de la iluzia lui „nu se poate” la explorarea lui „cum se poate?”. Antrenarea acestei abilități este un prim pas către crearea unei noi realități, în care nu mai suntem victimele contextului, ci stăpânii jocului”.

Serile de joi – rezervate pentru refacerea echilibrului – vor fi întâlniri inspiraționale petrecute în compania unor invitați pe măsura, toate antrenamentele având loc în mansarda fundației, din strada Brezoianu nr.4.

Aflați mai multe detalii despre Creative Fitness Studio.

Data articol: martie 21, 2012

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam