Secțiune susținută de

Cum a fost la conferința HRevolution

Portal HR \ Actual \ Cum a fost la conferința HRevolution

Pe 31 octombrie 2012 a avut loc cea mai importantă conferinţă a anului din domeniul resurselor umane, organizată de HR Club (Asociaţia Profesioniştilor în Resurse Umane din România). Mai mult de 300 profesionişti în resurse umane din toată ţara au fost prezenţi la cea de a opta ediţie a Conferinţei Naţionale HR Club în cadrul căreia 5 speakeri internaţionali apreciaţi în toată lumea au prezentat strategii de management inovatoare şi metode noi de abordare a activităţilor pentru a maximiza performanţa, cu multe exemple concrete şi instrumente practice.

Agenda evenimentului a cuprins 2 sesiuni plenare şi 4 workshop-uri desfăşurate în paralel, CEO Power Dinner şi HRevolution Expo. Sesiunile plenare şi workshop-urile au vizat teme actuale de pe agenda specialiştilor de resurse umane iar vorbitorii sunt experţi pe subiect, care au lucrat alături de companii multinaţionale în implementarea unor proiecte complexe.

Fie că suntem antreprenori, manageri, specialişti într-un anumit domeniu, consultanţi sau lucrăm în vanzări, cautăm să avem cu cei din jur relaţii de incredere! Unul dintre speaker-ii principali ai Conferinţei a fost Charles Green, autor şi expert în construirea relaţiilor de afaceri bazate pe încredere.  În discursul susţinut în cadrul Conferinţei, “Trust me, I’m from HR”, Charles Green demontează procesul câstigării increderii, analizează fiecare componentă, apoi le reuneşte pentru a oferi un model de recomandări practice şi verificate. Totul se bazează pe o experienţă de peste 20 de ani în consultanţă, pe exemple clare şi povestiri interesante.

Bjarte Bogsnes, apreciat speaker internaţional, cu o îndelungată carieră atât în finanţe cât şi în HR ne-a împărtăşit din secretele implementării modelului de management „Beyond Budgeting” la Statoil – cea mai mare companie scandinavă, cu operaţiuni în 36 de ţări şi o cifră de afaceri de 90 de miliarde de dolari. Sesiunea a cuprins multe exemple concrete din această experienţă cu rezultate fabuloase.

În cadrul workshop-urilor au fost dezbătute cele mai importante subiecte din domeniul resurselor umane în 2012:

Workshop 1: Employee Feedback in the Digital Era: Social Media Case Studies from Unilever, Michael Silverman – Managing Director al Silverman Research

Workshop 2: Business Development Based on Trust, Charles Green – Fondator si CEO, Trusted Advisor Associates

Workshop 3: Strategic People Planning, Ruxandra Stoian – Partener, PricewaterhouseCoopers Russia

Workshop 4: Intelligent right-sizing, Adam King, Director, Organisation Design, Deloitte

Mai multe detalii cu privire la agendă şi speakeri găsiţi pe pagina evenimentului.

Data articol: noiembrie 2, 2012

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam